En iyi traş bıçağı hangisi?

İçindekiler:

  1. En iyi traş bıçağı hangisi?
  2. Gillette markası kime ait?
  3. Özel bölge jiletle alınır mı?
  4. Askerde kaç günde bir traş olunur?
  5. Askerde traş makinesi yasak mı?

En iyi traş bıçağı hangisi?

Sorunsuz bir tıraş deneyimi için kesinlikle Gillette ürünlerini denemelisiniz. En iyi traş bıçağı Gillette diyebilirim. Markanın önemli modellerinden birisi Fusion 5 ProShield'dır. Direkt tıraş makinesi olarak satılan bu ürün, yedek tıraş bıçakları ile birlikte kullanılır.

Gillette markası kime ait?

Başlangıçta Gillette şirketinin bir ürünü iken 2005 yılından itibaren P&G markası olmuştur. Gillette şirketi, bir tıraş bıçağı imalatçısı olarak 1901 yılında King C. Gillette tarafından Boston, Massachusetts, Amerika Birleşik Devletleri'nde kuruldu. 1 Ekim 2005 yılında Procter & Gamble şirketi Gillette'yi satın aldı.

Özel bölge jiletle alınır mı?

Haftada bir kez jiletle genital bölge alabilirsiniz! Malum, jiletle alınan tüyler ağdaya göre daha hızlı uzar. ... Her gün veya tüyler tam uzamadan almak, tahrişe sebep olabilir. Bunun için en iyisi, haftada bir kez veya tüylerin uzamasına göre iki kez jiletle almaktır.

Askerde kaç günde bir traş olunur?

Bazı askerler özellikle genç olan askerler 3-4 günde bir tıraş olsa yetmektedir. Sakalınızın uzama hızına göre tıraş olmalısınız. Bazıları günlük bazıları ise 3-4 günlük periyotlar ile tıraş olur…

Askerde traş makinesi yasak mı?

Tıraş malzemeleri olarak kendi kullandığınız marka tıraş köpüğü, tıraş bıçağı almanız gerekir. Askerde elektrikli tıraş makinesi kullanmak yasak olsa da bazı birliklerde müsaade edilmektedir. Bunu gitmeden öğrenemezsiniz.