Referans numarası nerede yazar?

İçindekiler:

  1. Referans numarası nerede yazar?
  2. Cep bank nasıl yapılıyor?
  3. Denizbank Cep bank nasıl yapılır?
  4. Cepbank şifresi kaç haneli?
  5. Denizbank'tan cebe havale nasıl yapılır?
  6. Denizbank cebe havale var mı?
  7. Denizbank Mobil havale nasıl yapılır?

Referans numarası nerede yazar?

Banka bu işlemin kontrolü ve denetiminin kolaylaşması için ”referans numarası” bir numara verir. Bu numara işlem sonrası elinizdeki dekontta ya da dijital oluşturulmuş belgenizde yer alır. Bu numarayı daha sonradan hesap hareketlerinizi görüntüleyerek de görebilirsiniz.

Cep bank nasıl yapılıyor?

Para göndermek istediğiniz kişinin cep telefonu numarasını ya da Paracard/Bonus Kontör numarasını yazıp bir boşluk bırakın, 1 TL ve katları olmak üzere göndermek istediğiniz tutarı yazarak tekrar boşluk bırakın, CepBank şifrenizi ekleyerek cep telefonunuzdan 3333'e kısa mesaj (SMS) olarak yollayın.

Denizbank Cep bank nasıl yapılır?

Cebe Havale Nasıl Çekilir?

  1. ATM ekranında yer alan Kartsız İşlem à Cebe Havale butonlarına basılır,
  2. Gelen ekranda göndericinin telefon numarası, kendisinin telefon numarası, gönderilen miktar ve SMS'de yer alan referans kodu/şifre girilmelidir.

Cepbank şifresi kaç haneli?

Mobil Uygulama üzerinden oluşturduğunuz 8 haneli şifreyi giriniz, 5. Onay butonuna bastıktan sonra para çekme işleminiz gerçekleşecektir.

Denizbank'tan cebe havale nasıl yapılır?

Denizbank Cebe Havale Nasıl Yapılır? Denizbank cebe havale yapılabilmesi için intenet bankacılığına üye olunması gerekmektedir. İntenet bankacılığını giriş yapılması sonrasında Transferler bölümüne giderek burada Havale kısmından GSM seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir.

Denizbank cebe havale var mı?

Denizbank müşterisi tarafından cep telefonu numarasına gönderilen paranın çekilebilmesi için mutlaka ATM'ye gidilmesi gerekir. Transfer sonrası cep telefonuna gelen SMS'in içerisindeki referans kodu ile birlikte ATM'ye gidildikten sonra Kartsız İşlemler > Cebe Havale adımı takip edilmelidir.

Denizbank Mobil havale nasıl yapılır?

Para transferi bölümünden havale ile GSM no seçeneği seçilir. Ekrana gelen sayfada, para gönderimi yapılacak olan kişinin GSM numarasının bilgisi, gönderilecek olan meblağ bilgisi girilir ve “İşlemi Gerçekleştir” butonuna tıklanarak onay verilir.