WhatsApp kime kaç mesaj attım Android?

İçindekiler:

  1. WhatsApp kime kaç mesaj attım Android?
  2. WhatsApp depolanan mesajlar nerede?
  3. BiP uygulamasının açılımı nedir?
  4. WhatsApp hangi ülkeye ait?
  5. Line keep ne demek?
  6. Line hangi ülkelerde kullanılıyor?
  7. Line numara gozukuyor mu?
  8. KakaoTalk hangi ülkenin?
  9. KakaoTalk nasıl bir uygulama?
  10. Kakao hesabı nasıl kapatılır?
  11. Kakao uygulaması nedir?

WhatsApp kime kaç mesaj attım Android?

WhatsApp üzerinde Ayarlar / Veri ve Depolama Kullanımı / Ağ Kullanımı bölümüne eriştikten sonra en üst bölümdeki 'Mesajlar' başlığı altında detaylar listeleniyor. Ağ kullanımı menüsünü açtığınızda karşınıza gönderilen ve alınan mesajların sayısını listeleyen 'Mesajlar' başlığı çıkıyor.

WhatsApp depolanan mesajlar nerede?

WhatsApp'i açın. Diğer Seçenekler bölümüne girin. Burada, Ayarlar > Sohbetler > Sohbet yedeği kısmına dokunun.

BiP uygulamasının açılımı nedir?

BiP; Turkcell tarafından iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen, herkesin ücretsiz şekilde kullanabileceği anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Uygulamada; kaybolan mesaj, caps yaratma, herkesle iletişim kurabilme, grup mesajlaşma ve konum paylaşma, oyunlar, para transferi gibi özellikleri bulunmaktadır. ...

WhatsApp hangi ülkeye ait?

çalışanları olan Biran Acton ve Jan Koum tarafından ABD'de, Kaliforniya eyaletindeki Santa Clara kentinde kurulmuştur. Kısa zamanda büyük bir popülariteye kavuşan WhatsApp Messenger üzerinden gerçekleşen iletişim trafiği, Ağustos 2012'den Ocak 2013'e kadar %75 oranında artarak 2012 yılında toplamda %500'e ulaşmıştır.

Line keep ne demek?

Şimdi Timeline'ınızda bireysel gönderileri gizleyebilirsiniz. Keep bölümü güçlendirildi. Şimdi paylaştığınız tüm öğelerin listesini görebilirsiniz. Paylaşmayı durdurmak istediğiniz bir öğeyi listeden silmeniz yeterli.

Line hangi ülkelerde kullanılıyor?

LINE, Japonlara ait bir mobil mesajlaşma uygulamasıdır, "Line Corporation" tarafından yapılmıştır.

Line numara gozukuyor mu?

LINE'da kendinize özel bir ID belirleyerek telefon numaranızı kimselere vermeden iletişim kurabilirsiniz. Sizi LINE ID'nizi kullanarak ekleyen kişiler telefon numaranızı göremezler. LINE ID'nizi belirlemek için Diğer/Daha Fazlası > Ayarlar > Profil menüsünü kullanabilirsiniz.

KakaoTalk hangi ülkenin?

Mayıs 2017 itibarıyla, KakaoTalk'ın 220 milyon kayıtlı ve 49 milyon aylık aktif kullanıcısı bulunmaktadır. Güney Kore'nin en yaygın mesajlaşma uygulaması olup ülkedeki akıllı telefon sahiplerinin %93'ü tarafından kullanılır.

KakaoTalk nasıl bir uygulama?

Kakaotalk'a üye olabilmek için ülke kodunu seçip numaranızı yazmanız gerekiyor. Sonrasında telefonunuza mesajla gelen doğrulama kodunu giriyorsunuz. Bu işlemleri bitirdiyseniz isminizi yazabilirsiniz(takma isim olarak Korece yazanlarda olabiliyor.) bir nevi nick gibi.

Kakao hesabı nasıl kapatılır?

Posta Göndererek Hesabınızı Silin

  1. Hesapla kayıtlı e-posta hesabınızı açın.
  2. Şimdi bir e-posta oluşturun ve e-posta adresini girin [email protected].
  3. Konu Türü “HESABIMI KALDIRMAK İSTE” yazın.
  4. Şimdi burada verilen hesap örneğinizi silmeyle ilgili bir e-posta yazın ve gönder düğmesine tıklayın.

Kakao uygulaması nedir?

KakaoTalk, Güney Kore merkezli Kakao Corporation tarafından işletilen hızlı ve çok yönlü bir mesajlaşma uygulamasıdır. Ücretsiz mesajlar, fotoğraflar, videolar, sesli notlar ve konum bilgilerinizi gönderin. İfade ve etiket koleksiyonlarıyla sohbetlerinizi daha da eğlenceli hale getirin.