Özel Eğitim kaç saat maaş karşılığı?

İçindekiler:

  1. Özel Eğitim kaç saat maaş karşılığı?
  2. 2020 2021 ek ders ücretleri ne kadar oldu?
  3. 2021 ek ders ücretleri ne kadar?
  4. Öğretmenler DYK ücreti alacak mı?
  5. Bir öğretmen kaç saat DYK alabilir?
  6. Dyk hafta sonu kaç saat?
  7. DYK kursu kaç saat açılır?
  8. Destekleme ve Yetiştirme Kursu hafta kaç saat?
  9. DYK kurs müdürü kaç saat ek ders alır?
  10. DYK da idareci kaç saat derse girebilir?
  11. DYK kurslarında yöneticiler kaç saat derse girer?
  12. DYK kursunda idareciler görev alabilir mi?
  13. Idareci hafta içi DYK kursu açabilir mi?
  14. DYK hazirlik planlamaya dahil edilir mi?
  15. Hazırlık ve planlama ek dersi nedir?

Özel Eğitim kaç saat maaş karşılığı?

Haftalık 30 saat derse giren bir özel eğitim öğretmeni 15 saat maaş karşılığı 15 saat ise ek ders ücreti karşılığı çalışmış olur.

2020 2021 ek ders ücretleri ne kadar oldu?

Ücretli öğretmenlere yapılan 7.

2021 ek ders ücretleri ne kadar?

2021 yılında maaşlara yapılan ile birlikte öğretmenlerin ek ders ücretleri de bu oranda zamlandı. Yeni yılda kadrolu öğretmen gündüz ek ders ücreti 19,56 oldu. Kadrolu öğretmen gece ek ders ücreti: 20,94 TL oldu. Sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti: 16,79 TL oldu.

Öğretmenler DYK ücreti alacak mı?

d) DYK' larda görev alan tüm idareci ve öğretmenlere (Ücretli Öğretmenler dahil) ek ders ücreti %100 artırımlı ödenecektir. ... DYK kapsamında hafta içi 18 den sonra ve hafta sonu yapılan kurslara ilişkin ücret ödemesi ilgilinin maaş karşılığını doldurup, doldurmadığına bakılmaksızın ödenecektir.

Bir öğretmen kaç saat DYK alabilir?

Kararın 5 ve 6'ncı maddelerine göre genel bilgi ve meslek dersi öğretmenlerinin, aylık ve ek ders ücreti karşılığında haftada 30 saat, destekleme ve yetiştirme kurslarında ise aynı Kararın 8'inci maddesine göre haftada 10 saat daha olmak üzere haftada toplam 40 saat ders okutmaları mümkün bulunmaktadır.

Dyk hafta sonu kaç saat?

Halk eğitimi merkezince yürütülen DYK'larda ise; 1.dönem, 2.dönem ve yaz döneminde hafta içi ve hafta sonu en fazla 5 farklı dersten toplam 8 saate kadar kurs verilebilir.

DYK kursu kaç saat açılır?

Kurslar Hafta İçi, Hafta Sonu Yada Hafta İçi Ve Hafta Sonu Olarak Açılabilir. Hem Hafta İçin Hem Hafta Sonu Olarak Açılan DYK Kurslarında Hafta Sonu 1 Gün Boş Olarak Açılır. Kurs Her Bir Gün İçin İki Saatten Az, Sekiz Saatten Çok Olmamak Koşuluyla Haftanın Değişik Günlerine Dağıtılabilir.

Destekleme ve Yetiştirme Kursu hafta kaç saat?

Anılan Kararın 5 ve 6'ncı maddelerine göre genel bilgi ve meslek dersi öğretmenlerinin, aylık ve ek ders ücreti karşılığında haftada 30 saat, destekleme ve yetiştirme kurslarında ise aynı Kararın 8'inci maddesine göre haftada 10 saat daha olmak üzere haftada toplam 40 saat ders okutmaları mümkün bulunmaktadır.

DYK kurs müdürü kaç saat ek ders alır?

yaptığı her gün için 2 saat ek ders ödemesi yapılır. Kurs yöneticiliği için de her ay 0.

DYK da idareci kaç saat derse girebilir?

Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar ışığında yöneticiler; 6 saati aylık karşılığı, 6 saati de isteğe bağlı ek ders karşılığı olmak üzere 12 saat ve hafta sonu da 10 saat olmak üzere normal dersler ile Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında 22 saat görev alabilecektir.

DYK kurslarında yöneticiler kaç saat derse girer?

ÖRNEK CEVAP 3:Destekleme ve yetiştirme kurslarında cumartesi ve pazar günleri yönetim görevi yürüten bir yönetici 2 saat yöneticilikten, 8 saat te DYK görevinden dolayı toplam 10 saat yüzde yüz artırımlı ek ders alır.

DYK kursunda idareciler görev alabilir mi?

Okulda kurs talebinde bulunan kadrolu/sözleşmeli öğretmenler var iken okul müdürü ve müdür yardımcılarına kurs görevi verilemez.

Idareci hafta içi DYK kursu açabilir mi?

Buna göre bir yönetici 6 saat aylık karşılığı ders görevini ders veya kurs görevi ile yerine getirdikten sonra 6 saatte isteğe bağlı kurs görevini hafta içi alabilecek ve hafta sonu da 10 saat kurs görevi alabilecektir.

DYK hazirlik planlamaya dahil edilir mi?

- DYK kapsamında girilen dersler rutin müfredat kapsamında girilen ders görevleri de dâhil olmak üzere her 10 saat için 1 saat hazırlık planlama karşılığı ek ders hesabında dikkate alınır. - Haftalık 30 saat derse giren öğretmenlere 3 saat hazırlık ve planlama ücreti ödenir.

Hazırlık ve planlama ek dersi nedir?

Ve bu ek ders ücreti öğretmenlere maaş karşılığını doldurup doldurmadığına bakılmaksızın ödenen ek derslerden birisi olup öğretmenin okuttuğu maaş karşılığı veya ek ders karşılığı olan her 10 ders için verilen ek ders ücretidir. ...