Herbalife Zayıflama çayı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Herbalife Zayıflama çayı ne işe yarar?
  2. Herbal Aloe Konsantre içecek ne işe yarar?
  3. Shake içinde ne var?
  4. Herbalife Öğün Yerine Geçen Besleyici Shake kaç kalori?
  5. Herbalife Pro Boost nasıl kullanılır?
  6. Herbalife Max ne işe yarar?
  7. Herbalife yaş sınırı var mı?

Herbalife Zayıflama çayı ne işe yarar?

Herbalife çayı bitkisel içeriklidir. Vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasını sağlarken, aynı zamanda metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlar. Antioksidan özelliktedir. Kilo vermede başarılı bir yardımcıdır.

Herbal Aloe Konsantre içecek ne işe yarar?

Herbalife Aloe Vera İçeceği, detoks görevi gören ve bağışıklık sistemini dezenfekte eden Herbalife ürünüdür. Aloe Vera suyu ayrıca ülser, enfeksiyon, gıda zehirlenmesi, kabızlık, ishal, mide-gastrit problemleri, mide ekşimesi gibi durumlarda da kullanılmaktadır.

Shake içinde ne var?

Herbalife Shake içeriğinde neler var? Herbalife Shake vitamin ve mineral açısından zengin, besleyici bir içecektir. İçerisinde bulunan ana kaynaklar şu şekildedir: A – D – E – C – TİAMİN – RİBOFLAVİN – NİASİN – B6 – FOLİK ASİT – B12 – BİOTİN – PANTOTENİK ASİT.

Herbalife Öğün Yerine Geçen Besleyici Shake kaç kalori?

Bir porsiyonu sadece 216 kalori olan Herbalife Formül 1 Shake'i hazırlamak için 250 ml. yarım yağlı süte iki çorba kaşığı (26 gr) toz Formül 1 karıştırmak yeterli.

Herbalife Pro Boost nasıl kullanılır?

068K | Pro-Boost Yüksek proteinli aromalı içecek tozu Kullanım Bilgisi: 1 yemek kaşığı (6,7 g) ürün 5 g protein içerir. Yüksek proteinli bir içecek hazırlamak için 1 yemek kaşığı (6,7 g) ürünü 250 ml su ile karıştırın, tercihinize göre meyve suyu veya süt gibi içeceklerinize de ekleyerek tüketebilirsiniz.

Herbalife Max ne işe yarar?

Herbalife Herbalifeline Max, normal kan basıncı ve kan trigliserit düzeylerinin korunması,kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunan Omega-3 esansiyel yağ asitleri EPA ve DHA açısından zengin bir besin takviyesidir. DHA ayrıca normal beyin fonksiyonunun ve vizyonunun korunmasına da katkıda bulunur.

Herbalife yaş sınırı var mı?

En az 18 yaşında olduğunuzu beyan ve garanti etmektesiniz. Herbalife ürünleri ve Herbalife iş fırsatı, daha önceden Herbalife tarafından yetkilendirilmiş olan ülkelerin dışındaki herhangi bir ülkeye sunulamaz, sevk edilemez veya bu tür bir ülke sınırları içerisinde satılamaz.