Twitter arşivinde neler var?

İçindekiler:

  1. Twitter arşivinde neler var?
  2. Twitter verileri indirme nedir?
  3. Twitter arşivi nasıl alınır?
  4. Tweet nasıl indirilir?
  5. Tivitir video nasıl indirilir?

Twitter arşivinde neler var?

Twitter Arşivi Ne İşe Yarar? Twitter arşivi, tüm Tweetlerin görüntülenmesine de reTweetlerin de kolaylıkla gözden geçirilmesine yarar. Bu sayede silinmek istenen Tweetler arşivde kolaylıkla bulunabilir. Link dahilinde gelen bu Tweetler, istenilirse silinebilir ya da düzenlenebilir de.

Twitter verileri indirme nedir?

Twitter arşivinizi indirme ve görüntüleme Üst menüde profil simgenize, ardından Ayarlar ve gizlilik öğesine dokunun. Hesap öğesine dokunun. ... Verilerini indir altında, Twitter öğesinin yanında Verilerini iste öğesine dokunun. İndireceğiniz dosya hazır olduğunda size anlık bildirim yoluyla bildirim göndeririz.

Twitter arşivi nasıl alınır?

Ekranın sağ üst köşesinde yer alan profil simgesine tıklayın. Açılan menüden Ayarlar ve gizlilik seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada en alta ilerleyin ve Arşivini iste butonuna tıklayın.

Tweet nasıl indirilir?

Twitter'da ilk olarak indirmek istediğiniz videonun ilgili tweet'in URL'sini kopyalamanız gerekiyor. Bunun yapmak için Twitter'da indirmek istediğiniz videonun tweet'inin sağ üst tarafında bulunan ok işaretine tıklamanız gerekiyor. Daha sonra "Tweet'in bağlantı adresini kopyala" seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

Tivitir video nasıl indirilir?

Twitter videoları nasıl indirilir? Twitter indirici, tanınmış platformdan her türlü medyayı kolayca indirmenize yardımcı olan bir çözümdür....SaveFrom.net web sitesi üzerinden Twitter'dan video indirme

  1. Bir medya URL'sini kopyalayın. ...
  2. URL'yi giriş alanına yapıştırın. ...
  3. İndir düğmesine tıklayın.