AÖF kaç puanla geçilir 2020?

İçindekiler:

  1. AÖF kaç puanla geçilir 2020?
  2. Kac krediyle mezun olunur universite?
  3. AÖF kaç yılda bitmek zorunda?
  4. Auzef kaç sene kalma hakkı var?
  5. Yüksek Lisans Tezi kaç yılda biter?
  6. Yüksek lisans dersleri hangi saatlerde olur?
  7. Yüksek lisans dersleri saat kaçta başlar?
  8. Tezsiz yüksek lisans okula gidilir mi?

AÖF kaç puanla geçilir 2020?

Yeni sistemde, öğrencilerimizin bir dersten başarılı sayılabilmesi için 100 üzerinden değerlendirmeye alınan kâğıtlarda 35,00ya da üzerinde başarı puanı alması gerekmektedir. Dersi geçmek için o dersin harf notuna bakılır. Eğer CC ve üzeri ise o dersi koşulsuz şartsız geçmişsiniz demektir.

Kac krediyle mezun olunur universite?

Üniversitemizden mezun olabilmek için kaç AKTS krediyi kamamlamam gerekmektedir? 5 (ı) dersleri dışında, dört yıllık öğretim programları 240 AKTS, beş yıllık öğretim programları 300 AKTS, altı yıllık öğretim programları 360 AKTS ve meslek yüksekokulu programları ise 120 AKTS kredisi olarak almanız gerekir.

AÖF kaç yılda bitmek zorunda?

Öğretim Süresi Öğrenci kayıt yaptırdığı dönemden başlamak üzere önlisans için dört yıl (sekiz yarıyıl), lisans için yedi yıl (on dört yarıyıl) süreyle öğrencilik hakkından yararlanabilir.

Auzef kaç sene kalma hakkı var?

MADDE 18 – (1) Kayıt yaptırdıkları yarıyıldan başlamak üzere öğrenciler; ön lisans için dört, lisans için yedi yıl süreyle öğrencilik haklarından yararlanabilir.

Yüksek Lisans Tezi kaç yılda biter?

Tezli yüksek lisans 2 ders dönemi ve 2 de tez dönemi olmak üzere maksimum (uzatma ile birlikte) 6 dönem (3 yıl) sürer. Tezsiz yüksek lisans ise iki ders dönemi ve bir dönem projesi olmak üzere maksimum 3 dönemden oluşur. Tezli programlar akademik kariyer için, tezsiz programlar iş hayatı için düzenlenmiştir. 15 .

Yüksek lisans dersleri hangi saatlerde olur?

Çalışanlar İçin Yüksek Lisans Ders Zamanları: Bir işte Çalışan ve yüksek lisans eğitimi almak isteyenler kişiler de ders saatleri 6 dan sonra yapılmaktadır. Haftanın belli günleri tam gün dersler olabilir.

Yüksek lisans dersleri saat kaçta başlar?

Yüksek Lisans (Tezli) dersleri hafta içi 00 saatleri arasında yapılmaktadır. Yüksek Lisans (Tezsiz) Saatleri: Yüksek Lisans (Tezsiz) dersleri hafta içi 00 saatleri arasında yapılmaktadır.

Tezsiz yüksek lisans okula gidilir mi?

Hem devlet hem de vakıf üniversitelerinde tezli programlarda olduğu gibi tezsiz yüksek lisans programlarında da derslere devam zorunluluğu bulunmaktadır.