Projede iştirakçi ne demek?

İçindekiler:

  1. Projede iştirakçi ne demek?
  2. Projenin hedef kitlesi ne demek?
  3. Görünürlük ne demek?
  4. Pti miktarı nedir?
  5. Tübitak başvuru nasıl yapılır?
  6. Tübitak kime ait?

Projede iştirakçi ne demek?

İştirakçi(ler): Desteğe konu projenin yürütülmesi sürecinde veya sonucunda, doğrudan fayda veya menfaat elde etmeden yararlanıcıya projenin yürütülmesinde katkıda bulunan (teknik ve mali destek sağlama, uzmanlık aktarımı vb.) gerçek veya tüzel kişiler olarak tanımlanmış olup projeden faydalanamazlar.

Projenin hedef kitlesi ne demek?

Hedef kitle projeyi kime uyguladığımız yani üzerinde somut değişiklik yarattığımız kitledir. Nihai faydalanıcı ise, projemizden en nihayetinde faydalanacak, olumlu etkilenecek kitlelerdir. Bir önceki örneğimize dönelim.

Görünürlük ne demek?

görünürlük, -ğü a. Görülebilen bir şeyin niteliği: “Sen bir yanında Fevzi Paşa, bir yanında İsmet Paşa ... üç genç subay görünürlüğünde oturdunuz.” -R. E. Ünaydın. Yoğun siste görünebilen 15-20 metreden, 50 km'ye değin giden değişik görüş uzaklıkları içki hava duruluğu ölçüsü.

Pti miktarı nedir?

PTİ; proje kapsamında ve projeye ilişkin hizmetlerde görev alan üniversite ve kamu araştırma kurumlarının kadro veya pozisyonlarında bulunanlara, kadro veya pozisyonlarına bağlı olarak bir ayda ödenmekte olan tutarın %75'i ve Bilim Kurulu tarafından belirlenen limitleri geçmemek kaydıyla proje yürütücüsü, araştırmacı ...

Tübitak başvuru nasıl yapılır?

Proje Çağrılarına nasıl başvuru yapılır? Başvuruya ait proje bilgi giriş aşaması, http://bilimtoplum-pbs.tubitak.gov.tr adresinden ARBİS bilgileri ile giriş yapılarak çevrimiçi yapılacaktır. ARBİS hesabınız yoksa, http://arbis.tubitak.gov.tr adresine girerek oluşturabilirsiniz.

Tübitak kime ait?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu veya kısaca TÜBİTAK, Türkiye'de bilim ve teknolojiyi teşvik etme, yönlendirme ve popülerleştirmeyi amaçlayan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın ilgili kuruluşlarından olup özel hukuk hükümlerine tâbidir.