Gebelik testi C çizgisi ne demek?

İçindekiler:

  1. Gebelik testi C çizgisi ne demek?
  2. Gebeliğin ilk haftalarında üşüme olur mu?
  3. Hamileligin ilk Haftalarinda iliskiye girmek zararli mi?
  4. Yeni hamilelikte ilişki olur mu?

Gebelik testi C çizgisi ne demek?

2)Tek çizgi: Eğer tek çizgi C harfinin yanında ise gebelik yok anlamına gelir. Eğer tek çizgi T harfinin hizasında ise test yanlış yapılmıştır. Tekrar etmeniz gerekir.

Gebeliğin ilk haftalarında üşüme olur mu?

Üşüme elbette ki hamilelikte de görülebilir. Hamilelikte pek çok zaman kansızlık, düşük kan şekeri ve tiroid bezinden kaynaklanan problemlerden ötürü üşüme belirtilerine rastlanır. Hamilelikte yaşanmakta olan bulantı ve kusmalar sonrasında da üşüme ve dolayısı ile titreme görülebilir.

Hamileligin ilk Haftalarinda iliskiye girmek zararli mi?

Bu değişimlere alışamayan anne adayı cinsel ilişki konusunda büyük sorunlar yaşayabiliyor. Bunun yanında hamileliğin ilk haftalarında düşük tehlikesi olabilir. Bu yüzden doktorunuz ilk üç ay cinsel ilişkiyi düşük tehlikesine karşı yasaklayacaktır. Gebeliğin ilk haftalarında cinsel ilişki sakıncalı olabilir.

Yeni hamilelikte ilişki olur mu?

Hamilelik döneminde ortaya çıkan fizyolojik ve psikolojik nedenler sonucunda birçok kadın bebeğinin zarar göreceği endişesiyle cinsel ilişkiden kaçınıyor. Oysaki her şeyin yolunda gittiği hamileliklerde son 4 haftaya kadar hamilelikte cinsel ilişki yaşanmasında hiçbir kısıtlama yok.