SK kısaltması ne demek?

İçindekiler:

  1. SK kısaltması ne demek?
  2. Skc ne demek?
  3. Skl ne demek?
  4. Skale Network nedir?
  5. Lina Coin nedir?
  6. Matıc Coin nedir?
  7. STX Coin nedir?

SK kısaltması ne demek?

"In case you missed it"(eğer oldu da kaçırdıysan, belki görmemişsinizdir diye) anlamında.

Skc ne demek?

SKC terimi, hava açık anlamına gelir.

Skl ne demek?

Allah Razı Olsun demek.

Skale Network nedir?

SKALE Network coin, Skale için ölçeklenebilirlik getirmek için tasarlanmış elastik bir ağ olarak tarif edilir. Merkezi olmayan proje, işlem kapasitesini artırmanın yanı sıra gecikmeyi azaltmayı ve ödemelerin olabildiğince ucuza yapılabilmesini sağlamayı hedefliyor. ... 7.SKL coin.

Lina Coin nedir?

LINEAR (LINA) COIN NEDİR? LINA, kendisini likidite açısından sınırsız olarak tanımlayan ve sentetik varlıkları oluşturmaya imkan sunan Linear protokolünün yerel kripto para birimdir. LINA sahipleri merkeziyetsiz finans işlemlerinden yararlanabilirler.

Matıc Coin nedir?

Matic Network (MATIC) madenciliği yapılmayan bir kripto para türüdür. Tüm Matic Network (MATIC) miktarı vakıf tarafından üretilmektedir. Matic Network (MATIC) toplamda 000 MATIC adet üretilecektir.

STX Coin nedir?

STX coin nedir sorusu ile STX coin yorum ve grafiği araştırılıyor. Stacks coin, Stacks, akıllı sözleşmeleri ve merkezi olmayan uygulamaları ( DApps ) Bitcoin'e (BTC) getirmek için tasarlanmış bir katman-1 blok zinciri çözümüdür. ... Dolaşımdaki arz 1.STX coin ve maksimum seviyede.