Terrex ayakkabı ne demek?

İçindekiler:

  1. Terrex ayakkabı ne demek?
  2. Adidas Terrex AX2R su geçirir mi?
  3. Adidas Terrex nasıl temizlenir?
  4. Traxion ne demek?
  5. Adidas Climaproof ne demek?
  6. Adiwear dış taban nedir?
  7. Cloudfoam ne demek?
  8. Cloudfoam adidas ne demek?
  9. OrthoLite Adidas nedir?
  10. Memory Foam tabanlık nedir?
  11. Skechers hangi ülkenin markası?
  12. Kauçuk Taban ne işe yarar?

Terrex ayakkabı ne demek?

Sportif Şıklığın Adresi Adidas Terrex Birçok hastalığa sebep olabilecek soğuğu başarı ile keserek rahat bir sıcaklık sağlar. Tırtıklı alt tabanı sayesinde ayakkabı zemine sıkıca tutunur ve düşme, kayma gibi olası tehlikeli durumların önüne geçer.

Adidas Terrex AX2R su geçirir mi?

Adidas Terrex AX2R su geçirir mi sorusuna su geçirmez kumaşı ile yürüyüş severlerin gönlünü fethedecek şekilde yanıt verir. Adidas Terrex AX2R gore-tex su geçirmez özelliği ile arazide sizi rahat ettirir. Traxion dış tabanı ile zorlu koşullarda bile yere sağlam bir tutuş sağlar.

Adidas Terrex nasıl temizlenir?

Yıkama: Az miktar deterjan ve ılık suyla elde yıkayın. Yumuşatıcı kullanmayın. Kuru temizleme: Uygulanamaz. Ütüleme: Uygulanamaz.

Traxion ne demek?

Traxion: Basıncı ayağın her noktasına eşit ölçüde dağıtarak, özellikle engebeli arazilerde maksimum zemin tutuşu ve dayanıklılık sunan dış taban yapısıdır.

Adidas Climaproof ne demek?

CLIMAPROOF® Su geçirmez, hafif ve aynı zamanda nefes alabilen katman ayağı sararak, rüzgar, yağmur ve karı dışarıda tutarken ısı ve terin de buharlaşarak ayakkabıdan dışarı çıkmasını sağlar.

Adiwear dış taban nedir?

ADIWEARdış taban, yüksek aşınma dayanıklılığında son noktayı sunar. Bu Springblade koşu ayakkabısındaki tam boy kanatçıklar, mükemmel enerji geri dönüşümü sağlar.

Cloudfoam ne demek?

Adidas Cloadfoam Modelleri Adidas Cloudfoam ayakkabı, hafif ve yumuşak yapısı sayesinde ayak tabanını ve bileklerini destekleyerek, performansın en üst düzeye çıkmasını ve rahatlığı aynı anda sağlar. ... Yastık özellikli tabanı sayesinde, ayaklarınızın ayakkabıya temas ettiği bölgede eşsiz bir yumuşaklık hissedersiniz.

Cloudfoam adidas ne demek?

Adidas, üstün özellikler içeren Cloudfoam seri spor ayakkabıları ile sporseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. ... "Bulut köpük" anlamına gelen “Cloudfoam” taban özelliği, ayak tabanının ayakkabı içerisinde rahat olmasını sağlıyor.

OrthoLite Adidas nedir?

OrthoLite'ın, ter ve suyun buharlaşmasını sağlayan açık hücreli köpük kısmı, havanın ayakkabı içine rahatça girebilmesini ve ayağınızın serin kalmasını sağlıyor. Böylece gün boyu ayakkabı içinde kalan ayaklarınızın teri, sağlıklı bir şekilde emiliyor.

Memory Foam tabanlık nedir?

MEMORY FOAM ağırlıklı olarak poliüretandan, ayrıca viskozitesini ve yoğunluğunu arttıran ilave kimyasallardan oluşur. ... MEMORY FOAM ürünleri ayakkabıda özellikle iç tabanlıkta ve fuspet imalatında yaygın olarak kullanılmaktadır.

Skechers hangi ülkenin markası?

2011 yılında İstanbul'da kurulan Olka Spor Malzemeleri Tic. A.Ş ayakkabı ve giyim sektöründe hizmet vermektedir. Amerika'nın en büyük markalarından Skechers'ın Türkiye'deki distribütörü olan firma, aynı zamanda Skechers'ın tüm Türkiye operasyonunu yönetmektedir.

Kauçuk Taban ne işe yarar?

Doğal kauçuk tabanlar hakkında bilgiler: Kauçuk tabanları pahalı olmalarına rağmen yüksek aşınma dayanımı, yüksek kayma direnci, kimyasallara karşı dayanıklılık gibi üstün özelliklerinden dolayı vazgeçilmez bir taban malzemesidir.