Ozan Çobanoğlu evli mi?

İçindekiler:

  1. Ozan Çobanoğlu evli mi?
  2. Arka Sokaklar'daki Hakan'ın gerçek adı ne?
  3. Arka Sokaklar'da Aylin'e ne oldu?
  4. Arka Sokaklar Aylin dönecek mi?
  5. Kardeş Payı Eda geri dönecek mi?
  6. Ipek Yaylacıoğlu Usta kimdir?
  7. Ipek Yaylacıoğlu aslen nereli?
  8. Ipek Yaylacıoğlu eşi kimdir?
  9. Eda Kardeş Payı kim?

Ozan Çobanoğlu evli mi?

Ezgi Sertele. 2016

Arka Sokaklar'daki Hakan'ın gerçek adı ne?

Ozan Çobanoğlu
Doğum6 Şubat 1980 Kars, Türkiye
MilliyetTürkiye
EğitimHacettepe Üniversitesi
MeslekOyuncu

Arka Sokaklar'da Aylin'e ne oldu?

Arka Sokaklar dizisinde 13 sezondur kadroda yer alan Özlem Çınar, yapımcı firmayla anlaşarak ayrılığını resmen açıkladı. 13. sezon finalinde yer alamayan "Aylin" karakteri böylece diziden çıkmış oldu. Özlem Çınar, Arka Sokaklar dizisinden ayrıldığını daha sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştı.

Arka Sokaklar Aylin dönecek mi?

Aylin Arka Sokaklar'a Geri Dönecek mi? Özlem Çınar Arka Sokaklar dizisinden 13 sezon sonunda ayrıldığını duyurdu. 2006 da başladığı Arka Sokaklar yolculuğuna 14 haziran cuma akşamı ekranlara gelen 521. bölümle veda edecek.

Kardeş Payı Eda geri dönecek mi?

Eda karakteriyle dizide önemli bir yer edinen İpek Yaylacıoğlu diziden ayrıldı. ... Sevilen dizi Kardeş Payı'ndan ayrılık haberi geldi. Başrollerinde Murat Cemcir, Seda Bakan ve Ahmet Kural'la Star TV'de ikinci sezonu devam eden dizide Metin'in (Ahmet Kural) sevgilisi rolündeki İpek Yaylacıoğlu diziden ayrıldı.

Ipek Yaylacıoğlu Usta kimdir?

İpek Yaylacıoğlu (d. 31 Temmuz 1984, İstanbul), Türk oyuncu, desinatör ve fotoğrafçı. Nişantaşı Işık Lisesi ve Bilgi Üniversitesi reklamcılık bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Ayrıca Londra'da şapka tasarımı eğtimi almış; diksiyon, grafikerlik ve birçok oyunculuk kursuna da gitmiştir.

Ipek Yaylacıoğlu aslen nereli?

İpek Yaylacıoğlu kimdir, İpek Yaylacıoğlu, 31 Temmuz 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası Adana'lı, annesi Karamürsel'li ve babanesi Boşnak'dır. İlkokulu, ortaokulu ve liseyi Nişantaşı Işık lisesinde okudu.

Ipek Yaylacıoğlu eşi kimdir?

Hakan Ustae. 2014

Eda Kardeş Payı kim?

İpek Yaylacıoğlu Kardeş Payı isimli dizide Eda karakterini canlandırdı. ... Dizinin başrollerinde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan yer alıyor.