Klima Ion tuşu ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Klima Ion tuşu ne işe yarar?
  2. Klimada Energy contr ne demek?
  3. Arçelik Energy Control ne demek?
  4. Energy contr ne demek?
  5. Klima Kumandasi Temp nedir?
  6. Akıllı klima kumandası nasıl kullanılır?
  7. Klima Turbo modu ne işe yarar?
  8. Klimalarda Auto Clean ne ise yarar?

Klima Ion tuşu ne işe yarar?

Ortama iyon vererek ortamda bulunan zararlı bakteri ve partikülleri sterilize ederek, kötü kokuları yok eden fonksiyondur. Hava temizleme fonksiyonu olarak da bilinir.

Klimada Energy contr ne demek?

Klima kumandasındaki Energy Contr tuşu Soğutma modunda enerji tasarrufu sağlar.

Arçelik Energy Control ne demek?

Enerji Kontrol özelliğine sahip Arçelik klimalar motorun maksimum frekansını düşürerek enerji tüketimini kontrol altına alır.

Energy contr ne demek?

Klima soğutma modunda çalışırken enerji tüketimini minimuma indiren ve daha konforlu ortam şartını yakalamak adına sıcaklık değerini optimum düzeye kadar yükselten fonksiyondur.

Klima Kumandasi Temp nedir?

TEMP İç ünitenin ekranında ortamın sıcaklığını ve ya ayarlanan sıcaklığı göstermek için kullanılır. CLOCK Saati ayarlamak için kullanılır. IFEEL Bu düğmeye basıldığında kumanda üzerindeki sensör ortam sıcaklığını algılar ve üniteye sinyal gönderir.

Akıllı klima kumandası nasıl kullanılır?

Cihazı üzerinde yer alan açma kapatma tuşu ile çalıştırdıktan sonra kumandanızı klimanızın dijital ekranına doğru ya da alıcı gözün olduğu yöne doğru tutmanız gerekiyor. Akıllı kumanda üzerinde (s) tuşu göreceksiniz select anlamındadır. Bu tuşa her tıklamanızda ekrandaki değerin +1 olarak yükseldiğini göreceksiniz.

Klima Turbo modu ne işe yarar?

TURBO Modu: Soğutma ve ısıtma konumundayken, bu tuşa basarak Turbo fonksiyonunu açıp kapatabilirsiniz. Bu fonksiyon, yüksek debide ve yüksek fan hızında sıcak veya soğuk hava üfleyerek ortamın kısa sürede ısınmasını veya soğumasını sağlar.

Klimalarda Auto Clean ne ise yarar?

Otomatik temizleme fonksiyonu, klima iç ünitesinin iç kısmını otomatik olarak temizler ve kurutur.