Yalova Adalar vapur seferleri ne zaman başlayacak?

İçindekiler:

  1. Yalova Adalar vapur seferleri ne zaman başlayacak?
  2. Yalova'dan Adalara vapur var mı?
  3. Adalara hangi iskeleden gidilir?
  4. Yalova'dan heybeliadaya nasil gidilir?
  5. Adalar vapuru hangi adalara Ugruyor?

Yalova Adalar vapur seferleri ne zaman başlayacak?

Bu hat üzerinden kışın sefer düzenlemeyen firma 2021 seferlerine Nisan ayında başlıyor. Mavi Marmara Yalova Adalar seferlerine Mayıs ayı içerisinde başlayıp, sadece yaz döneminde hizmet veriyor.

Yalova'dan Adalara vapur var mı?

Yalova'dan kalkan Dentur'a ait vapurlarla Büyükada ve Heybeliada'ya ulaşım sağlanmaktadır. Yalova'dan hareket eden vapur, sırasıyla Heybeliada ve Büyükada'ya gidiyor. ... Dönüşte de bu sefer Büyükada'dan kalkan vapur, Heybeliada'ya giderek ardından Yalova'ya geri dönüyor.

Adalara hangi iskeleden gidilir?

İstanbul da özellikle Avrupa yakasında Eminönü, Karaköy ve Kabataş iskelesi, Asya yakasında ise Kadıköy, Bostancı, Maltepe, Kartal, Acılar iskelelerinden denizyolu ile istediğiniz saatlerde adalara ulaşabilirsiniz. Adalara ulaşım gerçekleştiren firmalar İDO, şehir hatları, Dentur, Turyol, Mavi Marmara ve Prenstur'dur.

Yalova'dan heybeliadaya nasil gidilir?

Yalova'dan kalkan Dentur'a ait vapurlarla Büyükada ve Heybeliada'ya ulaşım sağlanmaktadır. Yalova'dan vapur ile Adalar'a gitmek için Dentur Yalova-Adalar vapur hattını kullanabilirsiniz. Bu vapurlarla Büyükada ve Heybeliada'ya doğrudan Yalova'dan kalkan deniz ulaşım aracı sayesinde gidebilirsiniz.

Adalar vapuru hangi adalara Ugruyor?

Eminönü- Kadıköy- Adalar vapur hattı; Eminönü vapur iskelesinden kalkarak sırasıyla; Kadıköy, Kınalıada, Burgazada, Heybeliada, Büyükada ve Bostancı'ya ulaşım sağlamaktadır.