Dilek için hangi esma okunur?

İçindekiler:

  1. Dilek için hangi esma okunur?
  2. Dileklerin kabulü için hangi sure okunur?
  3. Sevdiğine kavuşmak için okunacak dua var mıdır?
  4. Kendine aşık etme duası var mıdır?
  5. Dilek için fatiha nasıl okunur?
  6. 1001 fatiha nasıl okunur?
  7. Fatiha suresinin fazileti nelerdir?

Dilek için hangi esma okunur?

Dilek duası edileceği zaman kişi öncelikle kelimeyi tevhid (La İlahe İllallah Muhammedün Resulullah) okur.

Dileklerin kabulü için hangi sure okunur?

100 defa Kevser Suresi'ni okuyan muradına nail olur. Her muradın halli için 1000 defa Nasr süresi okunur. Dileklerin kabulü için her gün 100 kere "Ya Kadir", "Ya Müheyminü(135 kez)"esması okunur. Sabah namazından sonra 55 kere "Ya Mucib" okunmalıdır.

Sevdiğine kavuşmak için okunacak dua var mıdır?

Sevdiğine kavuşmak için dua el-Vedud, el-Cami ve el-Kadir esmalari ile Meryem-96, Bakara-255 ve Haşr-24 ayeti kerimeleri ile okunmaktadır. Dua okunurken besmele sadece bir defa çekilecek ve esmaların başına “ya” nidası getirilecektir.

Kendine aşık etme duası var mıdır?

Büyüler, her ne kadar pek çok kişi tarafından âşık etme duası olarak bilinse de bu bir dua değil büyüdür. Her büyü gibi bu da dinimizce günah sayılmış ve yapılmaması emredilmiştir.

Dilek için fatiha nasıl okunur?

Bir haceti, isteği olan maksadının olması için 40 gün ara vermeden, sabah namazının ardından, güneş doğmadan 41 defa Fatiha okuyarak Ya Rabbel Alemin, Ya Rabbel Azim, Fatiha Suresinin hürmetine isteğimi yada hacetimi ihsan buyur diye dua ederse haceti olur.

1001 fatiha nasıl okunur?

Tüm hacetler için 1001 fatihanın okunması 2 rekat namaz kılınır, namazın her rekatında 7 Fatiha ile 3 ihlas okunur. Selamdan sonra istiğfar, salavat ve hamd edilir sonra (Her ne niyetiniz varsa) niyet edilir. Örneğin,borçlarımı ödeyecek imkanlara kavuşmak için niyet ettim Allah rızası için 1001 fatiha okumaya.

Fatiha suresinin fazileti nelerdir?

Fatiha Suresini 125 bin defa okuyana büyük faydaları vardır. Her gün Fatihayı 313 defa okuyanın isteği ve arzusu yerine gelir. Tembellik ve korkudan kurtulur. Allah okuyanın içini ve dışını temizler.