Modemin LAN ışığı yanmıyor neden?

İçindekiler:

  1. Modemin LAN ışığı yanmıyor neden?
  2. DSL ışığı neden yanmaz?
  3. DSL ışığı ne demek?
  4. DSL mi adsl mi?
  5. DSL ışığı neden yanıp söner?
  6. Modemde mavi ışık ne demek?

Modemin LAN ışığı yanmıyor neden?

Modeminizde WLAN ışığı yanmıyorsa modeminizin kablosuz özelliği devre dışı demektir. ... WLAN tuşuna basmanıza rağmen WLAN ışığı yanmıyorsa modeminizin arayüz sayfasına giriş yaparak modeminizin kablosuz özelliğini aktif edebilirsiniz.

DSL ışığı neden yanmaz?

Modeminiz üzerinde bulunan DSL ışığı yanmıyorsa, internet sağlayıcınızın ana hattı üzerinden bakır kablolarla yardımıyla evinize taşınan ve modeme bağlanan DSL bağlantısı çalışmıyordur ve bu nedenle de internete bağlanamıyorsunuzdur.

DSL ışığı ne demek?

DSL ışığı hemen tüm modemlerin üzerinde yer almakta olan bağlantı ışığıdır. DSL ışığının olmadığı zamanlarda veya DSL ışığının yanıp söndüğü zamanlarda hat bağlantısında bir sorunun meydana gelmiş olduğu anlaşılır. ...

DSL mi adsl mi?

ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line), bir çeşit DSL bağlantısıdır. Bu teknolojide internet bağlantısı standart bakır telefon kabloları tarafından sağlanır. ... VDSL ise (Very-high-bitrate Digital Subscriber Line), ADSL'den çok daha yüksek hızlara (5 kat daha fazla download ve 10 kat daha fazla upload) olanak verir.

DSL ışığı neden yanıp söner?

Eğer modeminiz servis sağlayıcıya düzgün şekilde baplanırsa ADSL ışığı sabit yanar. Fakat Servis sağlayıcı ile sizin adsl modem arasında bir sorun oluşursa o zaman modem üzerindeki adsl ışığı yanıp söner. Adsl ışığının sürekli yanıp sönmesi bağlantı yapılamadı anlamına gelir.

Modemde mavi ışık ne demek?

modemde mavi ışık yanıyor - Limbul. DS ve US ışıklara mavi olarak yanıp yanıp sönüyorsa modeminize güncelleme geliyor demektir. ... Varsayılan olarak yeşil ışık devamlı olarak yanar.