Last of Us Türkçe dublaj mı?

İçindekiler:

  1. Last of Us Türkçe dublaj mı?
  2. The Last of Us Ellie kim seslendiriyor?
  3. The Last of Us 2 Türkçe mi?
  4. The Last of Us Tess kimdir?
  5. The Last of Us 2 Abby kim seslendiriyor?
  6. The Last of Us PS4 kaç fps?
  7. The Last of Us Sarah öldü mü?

Last of Us Türkçe dublaj mı?

Ekipten ve kreatif direktörden oyun içi sinematik seslendirmelerinin perde arkası. Önemli Bildirimler: Metin desteği: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Hollandaca, Danimarkaca, Fince, Norveççe, İsveççe, Çekçe, Yunanca ve Türkçe.

The Last of Us Ellie kim seslendiriyor?

Daha önce çeşitli animasyon ve film projelerde seslendirme sanatçısı olarak yer alan Nihan Omuz Ellie karakterine sesiyle hayat verecek. Hızlı ve Öfkeli, Madagaskar, Piyanist, Hobbit ve Doctor Strange gibi projelerde çalışan Zeki Atlı ise oyunda Joel karakterini seslendiriyor.

The Last of Us 2 Türkçe mi?

PlayStation Türkiye'den Açıklama: The Last of Us: Part II, Türkçe Olacak. ... Anlaşılan o ki The Last of Us: Part II hem özel bir sürüm hem de Türkçe dil seçeneğine sahip olacak.

The Last of Us Tess kimdir?

Tess (Annie Wersching) - Joel'un kaçakçılık yaptığı partneri ve arkadaşıdır. Tommy (Jeffrey Pierce) - Joel'un erkek kardeşidir. Bill (W. Earl Brown) - Boston'ın dışında yaşayan, salgın sonrasında hayatta kalan, Joel ve Tess'in iş partneridir.

The Last of Us 2 Abby kim seslendiriyor?

Son Us 2 seslendirme sanatçısı Laura Bailey Twitter'da ölüm tehditlerini paylaşıyor. The Last of Us Part 2'den Abby'nin sesi çevrimiçi tacizin hedefidir.

The Last of Us PS4 kaç fps?

Oyunun PS3 modülünde yetersiz kalan noktalarını, PS4'ün gelişmiş işlemci ve grafik motoru ile düzelten The Last of Us: Remastered, 60 FPS desteği ile de etkin bir oyun deneyimi sunuyor.

The Last of Us Sarah öldü mü?

Sarah (Hana Hayes) - Joel'un 12 yaşındaki kızıdır ve salgın ortaya çıktığında ölmüştür. Robert (Robin Atkin Downes) - Joel ve Tess ile silah satışı konusunda anlaşan silah tüccarıdır. Maria (Ashley Scott) - Tommy'nin karısı ve Joel'un baldızıdır.