Güncel fatura tutarı nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Güncel fatura tutarı nasıl öğrenebilirim?
  2. Ne kadar faturam var turkcell?
  3. Turkcell fatura nasıl iptal edilir?
  4. Turkcell kiminle ne kadar konuştum?
  5. Turkcell 8888 ücretli mi?
  6. Hangi numaralarla konuştum Türkcell?
  7. Turkcell Internet 2 ne demek?

Güncel fatura tutarı nasıl öğrenebilirim?

Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Ne kadar faturam var turkcell?

Son aya ait fatura tutarınızı, FATURA yazıp 2222'ye göndererek sorgulayabilirsiniz. Turkcell Şifreniz ile Online İşlemler'e girerek "Ödenmemiş Fatura" linkine tıklayarak faturalarınızın tutar ve son ödeme tarihlerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.

Turkcell fatura nasıl iptal edilir?

İptal; Baskonuş Abonelik iptali yaptırmak için Turkcell Faturalı veya Faturasız hat kullanıyorsanız 532'yi arayabilir ya da Turkcell Mağazasına başvurabilirsiniz.

Turkcell kiminle ne kadar konuştum?

Turkcell.com.tr'de en altta bulunan "İşlem Merkezi" bölümüne tıklayınca açılan giriş sayfasından Turkcell şifrenizle giriş yaptıktan sonra "İşlem Merkezi" sayfasının sol tarafında bulunan "TL İşlemlerim" ve "Kullanım detayı" ndan son 3 aylık kullanım detayınızı öğrenebilirsiniz.

Turkcell 8888 ücretli mi?

Turkcell,TT Mobil(Avea) ve Vodafone GSM hatlarınızı SMS ile aramaya açabilirsiniz,sabit hat operatörleri(TT Sabit,Millenicom,İşNet,NetGSM vb) için hattınızın bağlı olduğu operatörün çağrı merkezi üzerinden açtırma işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.888/898'li numaralar abonelikli bir servis olmadıkları için arama ...

Hangi numaralarla konuştum Türkcell?

Turkcell'in çağrı merkeziyle iletişime geçerek dilediğiniz fatura dönemine ait arama dökümünü elde edebilirsiniz. Bunun için 5 532 00 00 numaralarından birini tuşlamanız ve sizinle görüşen müşteri temsilcisine talebinizi iletmeniz yeterli olacaktır.

Turkcell Internet 2 ne demek?

​Aşım derdi olmadan 4 hafta boyunca 2 GB İnternet Paketi ile internetin keyfini çıkarın! Yeni 2 GB Paketi'nden tüm bireysel ön ödemeli müşteriler yararlanabilir. Paket kotası bittikten sonra başka bir paketiniz yok ise kullanımlarınız durdurulur ve aşım ücreti yansıtılmaz.