Turkcell Global Bilgi ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Turkcell Global Bilgi ne iş yapar?
  2. Turkcell Global Bilgi kimin?
  3. Turkcell Global Bilgi ne demek?
  4. Turkcell Çağrı Merkezi ne zaman kuruldu?
  5. Global Bilgi Pazarlama kim?

Turkcell Global Bilgi ne iş yapar?

Turkcell Global Bilgi; müşteri deneyimini yüz yüze hizmet (saha ekipleri), telefon, sesli ve görüntülü yanıt sistemleri (IVR & IVVR), e-posta, SMS, web, yeni nesil müşteri deneyimi platformu BiP ve sosyal medya gibi birçok farklı kanaldan yönetiyor.

Turkcell Global Bilgi kimin?

Bir Turkcell Grup şirketi olarak 1999 yılında kurulan Turkcell Global Bilgi, Türkiye'de 19, Ukrayna'da 6 olmak üzere toplam 25 lokasyonda, 16 binden fazla çalışanı ile hizmet veriyor. Türkiye'nin müşteri deneyimi çözümleri merkezi Turkcell Global Bilgi, sektördeki liderliğini aldığı ödüllerle pekiştiriyor.

Turkcell Global Bilgi ne demek?

Turkcell Global Bilgi, telekom sektöründeki derin tecrübesinin yanı sıra; finans, sigorta, perakende, e-ticaret, ulaştırma, enerji ve kamu sektörlerindeki uzmanlığı ve geniş müşteri portföyü ile hizmet veriyor.

Turkcell Çağrı Merkezi ne zaman kuruldu?

Türkiye'nin en güçlü müşteri hizmetleri ağına sahip olan Turkcell'in 2008 yılında Diyarbakır'da kurduğu çağrı merkezi 10. yılını kutladı. Hem bölge hem de şehir ekonomisine önemli kazanımlar sağlayan Turkcell, 10 yılda 5.500 kişiye istihdam sağlayarak yaklaşık 20 bin kişinin hayatına dokundu.

Global Bilgi Pazarlama kim?

Bir Turkcell grup şirketi olan Global Bilgi, başta Turkcell olmak üzere kendi sektöründe lider bir çok kurumsal firmaya hizmet vermektedir.