Medya ve iletişim nerede çalışır?

İçindekiler:

  1. Medya ve iletişim nerede çalışır?
  2. Yeni medya ve iletişim mezunu ne iş yapar?
  3. Yeni medya ve iletişim nedir?
  4. Yeni Medya Sözel mi?
  5. Medya okuryazarlığı hangi ders?
  6. Rtük çalışmaları nelerdir?

Medya ve iletişim nerede çalışır?

Medya ve İletişim bölümü mezunları, Medya ve İletişim sektörlerinin hemen her alanında iş bulma imkanına sahipler. Bu bölümden mezun olan öğrenciler, televizyon kanallarında, gazetelerde, dergilerde, sinema sektöründe, kamu ve özel sektör kuruluşlarının kurumsal iletişim departmanlarında çalışabilirler.

Yeni medya ve iletişim mezunu ne iş yapar?

Yeni medya bölümü mezunları, dijital ajanslarda içerik üreticisi olarak çalışabilirler. Medya gazeteciliği, medya web geliştiriciliği, sosyal medya uzmanlığı, basın medya danışmanlığı gibi yeni medya rolleri de mezunların yapacağı işler arasındadır. ...

Yeni medya ve iletişim nedir?

Yeni Medya ve İletişim Bölümü, yeni medyanın özelliklerini iyi bilen, yaratıcı ve eleştirel düşüncenin önemini benimsemiş, yeni iletişim teknolojileri kullanımında yetkinleşerek sektörün dinamiğini yakalamış öğrenciler mezun etmeyi hedeflemektedir. ...

Yeni Medya Sözel mi?

Yeni Medya Bölümü SÖZEL bölümüdür, bu yüzden o puan türünün testlerini çözmeniz gerekmektedir. Gireceğiniz üniversite sınavları yani YKS (TYT-AYT) oturumlarına göre yapacağınız tercihler için aşağıda bulunan taban puanları sizlere bir yön gösterici olacaktır.

Medya okuryazarlığı hangi ders?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ortaokul ve imam hatip ortaokullarında seçmeli ders olarak okutulan medya okuryazarlığı öğretim programını yeniledi. Buna göre, derslerde, bir önceki programda olduğu gibi televizyon, internet, gazete gibi araç temelli yaklaşım yerine, beceri esas alınacak.

Rtük çalışmaları nelerdir?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Türkiye'de faaliyet gösteren tüm radyo ve televizyonların yayınlarını denetleyen kamu kuruluşu.