EBA da canli dersler kaydediliyor mu?

İçindekiler:

  1. EBA da canli dersler kaydediliyor mu?
  2. Zoom da kaydedilen videolar nerede?
  3. Canlı dersi kimler izleyebilir?
  4. EBA canlı derse kimler katılabilir?
  5. EBA dan yoklama alınacak mı?

EBA da canli dersler kaydediliyor mu?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından geliştirilen EBA canlı ders uygulaması ile EBA derslerini kaydetmek mümkün. EBA canlı ders uygulamasının telefon, tablet ya da bilgisayara indirilmesi gerekiyor.

Zoom da kaydedilen videolar nerede?

1 - Zoom uygulamasını bilgisayarınızda açın ve sağ üst kısımda yer alan gri çark ikonuna basarak ayarlar ekranına gelin. 2 - Recording (kayıt) sekmesinde Store my recordings at (kayıtlarımı şurada sakla) yazan yerde bilgisayarınızın içinde bir dizin görüyor olacaksınız.

Canlı dersi kimler izleyebilir?

Canlı Dersler” sayfasını kimler görebilir? “Canlı Dersler” sayfası sadece okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler için aktif durumdadır. Veliler, “Canlı Dersler” sayfasına erişemezler. Velilere, çocuğuna atanmış canlı dersle ilgili bildirim gönderilir.

EBA canlı derse kimler katılabilir?

Dersi başlatmamış olsanız bile öğrencileriniz derse katılabilir. Öğrencileriniz bu süreçte birbirleri ile iletişim kuramazlar. “EBA Canlı Ders” uygulama ekranında sizin dersi başlatmanızı beklerler. Dersi başlattığınızda, kalan süre boyunca dersinizi yapabilirsiniz.

EBA dan yoklama alınacak mı?

Bazı sınıflarda öğretmenler derse girenlerin her ne kadar yoklaması yapsa da altyapı henüz tam oturamadığı ve çoğu öğrencinin gerek intenet gerekse ev eşyaları nedeni ile sisteme giriş yapamamasından dolayı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk EBA için yoklama alınmayacağını söylemişti yani derslerde yoklama alınmasına bile ...