Memrise kaç TL?

İçindekiler:

  1. Memrise kaç TL?
  2. Memrise ile dil öğrenilir mi?
  3. Memrise nasıl bir uygulamadır?
  4. Memrise nasıl kullanılır?
  5. Busuu nasıl iptal edilir?
  6. Busuu da hesap nasil silinir?
  7. Duolingo hesabı nasıl silinir?
  8. YouTube Premiumdan nasıl çıkılır?

Memrise kaç TL?

Birçok dil öğrenme seçeneğini de içinde barındıran Memrise, aylık 19.

Memrise ile dil öğrenilir mi?

Memrise, resmi sitesinden öğrendiğimiz bilgiye göre 2010 yılında kurulup hızlı bir büyüme kaydeden, 189 ülkeden 40 milyondan fazla insanın dillerini geliştirmek için kullandığı bir dil öğrenme uygulaması. Ben de bu uygulamayı yaklaşık 3 senedir aktif ve devamlı olarak kullanıyorum.

Memrise nasıl bir uygulamadır?

Memrise uygulaması ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulama. Fakat uygulamayı açtığınızda uygulama içi satın alma modeli ile çalışıyor ve ilk açılışınızda sizin 1 yıllık üyelik satın almaya yönlendiriyor. Eğer uygulamayı açar açmaz satın alma isteğiniz yoksa bu ekranda dikkatli olarak kapatmanız gerekiyor.

Memrise nasıl kullanılır?

Bu uygulamanın kullanım rehberine hoşgeldiniz. Öncelikle Yapmanız Gereken; Bilgisayarda memrise.com adresine gidip bir hesap açmanız. Ardından yukarıdaki “Courses” bölümüne gelip, sol taraftaki “I speak” kısmından öğreneceğiniz kursun hangi dil üzerinden verilmesini istediğinizi seçmeniz.

Busuu nasıl iptal edilir?

Busuu hesabını silmek istersen, web sitemiz üzerinden hesabına giriş yap ve Ayarlar bölümüne gittikten sonra "Hesabımı sil" kısmına tıkla.

  1. Facebook.
  2. Twitter.
  3. LinkedIn.

Busuu da hesap nasil silinir?

Üyeliğinizi android telefonunuz ile Busuu Google Play Store üzerinden üye olduysanız, Google Play Store uygulamasına girerek “aboneliklerim” yazan sayfaya tıklanır. Buradan iptal etmek istediğiniz abonelik seçilir.

Duolingo hesabı nasıl silinir?

Hesabınızı ve kişisel bilgilerinizi silmek istiyorsanız, Duolingo Drive-Thru bağlantısına gidin ve "Kişisel Verileri Sil" (Erase Personal Data) seçeneğine tıklayın. (Sayfanın en altındaki büyük kırmızı düğme.) Ardından bu silme talebini onaylamak için, hesabınızda bulduğumuz adresinize bir e-posta göndeririz.

YouTube Premiumdan nasıl çıkılır?

Android'den üye olduysanız ise aşağıdaki adımları uygulayarak iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  1. 1.Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play Store'u. ...
  2. Doğru Google Hesabı'nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
  3. Menü > Abonelikler'e dokunun.
  4. İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.