Efes Varlık Yönetim ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Efes Varlık Yönetim ne iş yapar?
  2. Final Varlık kime ait?
  3. Birikim varlik Yönetim Anonim Şirketi nedir?
  4. Akbank varlık fonuna devredildi mi?
  5. Final varlık ne ise yarar?
  6. Birikim varlık ne iş yapar?
  7. Akbank alacaklarını kime sattı?

Efes Varlık Yönetim ne iş yapar?

Efes Varlık Yönetim A.Ş, finansal kuruluşların sorunlu alacaklarının satın alınması, tahsilatı ve sorunlu firmaların finansal yeniden yapılandırılması alanında ülkemizin önde gelen varlık yönetimi şirketlerinden biri olmayı hedeflemekte ve bu doğrultuda çalışmalar yürütmektedir.

Final Varlık kime ait?

2011 yılından bu yana BDDK kararı ile faaliyet izni alarak çalışmalarını sürdüren Final Varlık Yönetim şirketi, 2012 yılında Altınhas Holding tarafından BDDK izni ile devralınmıştır.

Birikim varlik Yönetim Anonim Şirketi nedir?

Birikim Varlık Yönetim, bankalardan ya da finansal kuruluşlardan devraldığı ve yasal sahibi olduğu borçları, borçlularla karşılıklı güven ve iş birliği esasına dayalı çözüm odaklı ortak bir zeminde uzlaşarak, uygun ödeme planıyla yeniden yapılandıran finansal bir kuruluştur.

Akbank varlık fonuna devredildi mi?

Kredi alacaklarını genellikle 2-3 yıllık bir süreçte tahsil edemeyen bankalar ise icra dosyalarını varlık şirketlerine devrediyor. Son olarak Akbank, takipteki kredi alacakları portföyünün 714,5 milyon TL anapara bakiyesi tutarındaki kısmını 32,8 milyon liraya İstanbul Varlık Yönetim ve Gelecek Varlık Yönetim'e sattı.

Final varlık ne ise yarar?

Final Varlık; sorunlu alacak tahsil süreçlerinde hızlı, etkili ve yaratıcı yöntemlerle artı değerler oluşturarak çözüm üretmeye odaklanmış olup, sorunlu alacak tahsil tecrübesi ve sektöründeki uzmanlığından aldığı güç ile şirketin, ortaklarının ve süreçte yer alan tüm tarafların yararını arttıracak çözümler ...

Birikim varlık ne iş yapar?

Birikim Varlık nedir? Birikim Varlık Yönetim, bankalardan ya da finansal kuruluşlardan devraldığı ve yasal sahibi olduğu borçları, borçlularla karşılıklı güven ve birliği esasına dayalı çözüm odaklı ortak bir zeminde uzlaşarak, uygun ödeme planıyla yeniden yapılandıran finansal bir kuruluştur.

Akbank alacaklarını kime sattı?

Buna göre, Akbank 26 Aralık'ta takipteki kredi alacakları portföyünün 714.5 milyon lira anapara bakiyesi tutarındaki kısmını 32.8 milyon liraya İstanbul Varlık Yönetim ve Gelecek Varlık Yönetim'e sattı.