KYK Burs kartımı nereden alacağım?

İçindekiler:

  1. KYK Burs kartımı nereden alacağım?
  2. KYK kartımı nasıl alırım?
  3. Ptt burs kartı nasıl alınır?
  4. 18 Yaş Altı kart nasıl alınır?

KYK Burs kartımı nereden alacağım?

E-Devlet Üzerinden Temin Edilen Başvuru Datasında Göre Kart İsme Özel Olarak Basılacak, Paket Sözleşmeyle Birlikte Yine E-Devlet Üzerinden Girişi Yapılan Adrese Kurye Arayıcılığı İle Teslim Edilecek. Burs – Kredi Ödemesi Kart Olmadan Banka Şubelerinden Kimlik İle Birlikte Alınabilir.

KYK kartımı nasıl alırım?

Sen de KYK'dan burs ya da öğrenim kredisi alıyorsan, Bankkart Genç'e ve Harçlık Avans'a başvur. Bankkart Genç'e hemen başvurmak için GENC BANKKART yaz, 4747'ye gönder. Eğer yeni Bankkart Genç'im var, kredi kartı özelliğini açtırmak istiyorum diyorsan, başvuruyu en yakın Şubemize kolayca yapabilirsin.

Ptt burs kartı nasıl alınır?

11-2020-2021 eğitim-öğretim yılında bursluluğa yeni hak kazanan öğrenciler burslarını Ptt işyerlerinden aldıkları Ön Yüklemeli kartlar ile alacaklardır. Ön Yüklemeli Pttkartlar il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine gönderilmeyecek olup sadece PTT İşyerlerine başvuru yapan öğrencilere teslim edilecektir.

18 Yaş Altı kart nasıl alınır?

18 Yaş Altı Kredi Kartı Alma Şartları Nedir?
  1. Ya aileniz tarafından gidilerek size ek kart çıkartılacak.
  2. Ailenizin mevduat hesabı olduğu bankaya sizin adınıza noter tarafından bir muvafakatname belgesi çıkartılıp siz kartınızı çıkarta bileceksiniz.
Daha fazla öğe...