iPhone de WhatsApp web nerede?

İçindekiler:

  1. iPhone de WhatsApp web nerede?
  2. iPod Touch da WhatsApp var mı?
  3. WhatsApp web açık olduğunu nasıl anlarız iPhone?
  4. iPhone WhatsApp web'e nasıl girilir?
  5. iPhone senkronize nasıl kapatılır?

iPhone de WhatsApp web nerede?

iPhone'da WhatsApp uygulamasını açın. WhatsApp uygulamasının alt bölümünde yer alan ayarlar bölümüne tıklayın. Bu işlemi yaptıktan sonra PC'nizden WhatsApp Web sitesini açın. Daha sonra iPhone'da ayarlar bölümünde yer alan WhatsApp Web seçeneğine tıklayın ve PC ekranında bulunan QR kodu kamera yardımı ile okutun.

iPod Touch da WhatsApp var mı?

'Uygulamalar' tıklayın. Yüklü uygulamaların listesi görünecektir. Aşağıda gösterildiği gibi “install” u seçin, WhatsApp dosyasını seçin ( “iTunes”, Medya Klasör kopyalanmış). WhatsApp iPad / iPod Touch sorunsuz yüklenecektir.

WhatsApp web açık olduğunu nasıl anlarız iPhone?

Ardından açılan ana sohbet ekranının sağ üst köşesinde bulunan üç nokta simgesine basın. Çıkan sekmede 'Bağlı Cihazlar' veya telefona göre 'WhatsApp Web' yazan kategoriye tıklayın. Açılan sayfada eğer WhatsApp Web'iniz herhangi bir bilgisayarda açıksa bağlı cihazlar sıralı olarak gözükür.

iPhone WhatsApp web'e nasıl girilir?

1- Bilgisayarınızdan web.whatsapp.com adresine gidin. 2- Telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın. iOS için; Ayarlar >> WhatsApp Web'e gidin. Android için; Sohbetler >> Menü >>WhatsApp Web'e gidin.

iPhone senkronize nasıl kapatılır?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda Ayarlar > [adınız] > iCloud'a gidin. iCloud özelliklerini açma veya kapatma.