OPPO Reno 2Z kamera kaç megapiksel?

İçindekiler:

  1. OPPO Reno 2Z kamera kaç megapiksel?
  2. OPPO Reno 2Z kamerası nasıl?
  3. Oppo kamerası nasıl yorumlar?
  4. OPPO Reno 2Z fiyatı nedir?
  5. Oppo Reno 2Z suya dayanıklı mı?
  6. 2 kamera ne işe yarar?
  7. Al Dual Camera nedir?

OPPO Reno 2Z kamera kaç megapiksel?

OPPO Reno 2Z'nin arkasında 48MP + 8MP + 2MP + 2MP çözünürlükte dörtlü kamera kurulumu bulunuyor. Ön tarafta 16 megapiksel çözünürlüğünde bir pop-up selfie kamerasına sahip olan akıllı telefon, 10X dijital zoom, otomatik odaklama ve yüz tanıma gibi pek çok özelliği bünyesinde barındırıyor.

OPPO Reno 2Z kamerası nasıl?

OPPO Reno 2 Z arka yüzünde dört, ön yüzünde ise tek kamera olmak üzere 5 kameralı bir telefon. Arka yüzdeki kameralar sırasıyla 48 + 8 (Ultra geniş açı), 2 MP (alan derinliği) ve 2 MP siyah-beyaz kamerası olarak çalışıyor. Ön kamera ise motorize ve pop up.

Oppo kamerası nasıl yorumlar?

Kamera çözünürlüğü 48 MP 4 kameraya sahip çok gerçekçi renk kalitesi var 119 derece geniş açılı çekip yapabiliyorsunuz özellikle dar alanlarda etkili. Ekran boyutu çok güzel oyun film video fotoğraf gibi merakınız varsa sizi gayet tatmin edecektir. Kısace söylemek gerekirse fiyatını fazlasıyla hakeden bir cihaz.

OPPO Reno 2Z fiyatı nedir?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 4.575,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 3.198,00 TLŞu Andaki Fiyat: 4.000,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 575 TL () daha ucuz.

Oppo Reno 2Z suya dayanıklı mı?

Tıpkı Reno 2 gibi Oppo Reno 2Z de suya ve toza dayanıklı bir gövdeye sahip değil. Bunu da bir not olarak vermeden geçmeyelim. Kutudan çıkan suni deri kılıf da oldukça kaliteli.

2 kamera ne işe yarar?

İkincil kamera, fotoğrafı çekilmek istenen nesnenin arka plandan ayrılmasını sağlar. Yazılım da arka planı bulanıklaştırır, böylece 'sanal' bir derinlik efekti verilmiş olur. ... Çekim yaptığınızda yazılım, iki kameranın görüntüsünü birleştirir.

Al Dual Camera nedir?

Bir telefonda dual kamera olması durumu her kameranın farklı işlevleri yerine getiriyor olması anlamına geliyor. Bir kamera RGB sensörü ile donatılmışken, diğeri de siyah beyaz görüntülere odaklanıyor. Ancak bu lensler ayrı ayrı değil birlikte çalışıyorlar.