Merional iğne nereden vurulur?

İçindekiler:

  1. Merional iğne nereden vurulur?
  2. Merional 75 göbekten nasıl kullanılır?
  3. Gonal-F 300 ne için kullanılır?
  4. Menopur 75 ne için kullanılır?
  5. Puregon ne için kullanılır?
  6. GONAL F ilacı ne işe yarar?
  7. GONAL f 75 IU nasıl kullanılır?
  8. Menopur 75 nereden vurulur?
  9. Menogon 75 iğne ne işe yarar?
  10. Menogon nedir ne işe yarar?
  11. Menogon iğne nereden yapılır?

Merional iğne nereden vurulur?

Uygulama yolu ve metodu: MERIONAL® deri altına (s.c.) veya kas içine (i.m) uygulanmalıdır. Damar içine (intravenöz) uygulanmamalıdır.

Merional 75 göbekten nasıl kullanılır?

Başlangıç noktası göbek deliğidir. Göbek deliğinden 2-3 parmak sağ dış kısım, sol dış kısım ya da aşağısı enjeksiyon yerleridir. Göbeğin üstünü kesinlikle kullanmayın. Alkollü mendili alın ve göbeğinizi ölçtüğünüz şekilde içten dışa doğru tek bir dairesel hareketle silin.

Gonal-F 300 ne için kullanılır?

Yumurtlaması olmayan ve düzensiz adetleri olan veya hiç adet görmeyen kadınlar için. • GONAL-f genellikle her gün uygulanır. Eğer adetleriniz düzensiz ise, tedavi adet döneminin ilk 7 günü içinde başlamalıdır. Eğer adet görmüyorsanız, size uygun olan herhangi bir günde ilacı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Menopur 75 ne için kullanılır?

Menopur® ovulasyon indüksiyonu (OI), intrauterin inseminasyon (IUI), in vitro fertilizasyon (IVF) ve intrasitoplazmik sperm enjeksiyonu (ICSI) gibi yardımcı üreme tekniklerinde yumurta hücrelerinin olgunlaşmasını tetiklemek için de kullanılır.

Puregon ne için kullanılır?

PUREGON, yumurtlama olayının (ovülasyon) gerçekleşmediği kadınlarda, klomifen sitrat tedavisine yanıt alınamadığı durumlarda ovülasyonun sağlanması amacıyla kullanılabilir. • PUREGON, in vitro fertilizasyon (İVF) ve diğer yöntemler dahil yardımcı üreme tekniklerinin uygulandığı kadınlarda, çok sayıda folikül ...

GONAL F ilacı ne işe yarar?

GONAL-f, hipofiz bezinin üreme hormonlarını (FSH ve LH) çok düşük düzeyde üretmesine bağlı olarak yumurtlaması olmayan kadınlarda, lutropin alfa (rekombinant insan luteinizan hormonu) adı verilen bir başka hormonla birlikte yumurtlamayı sağlamak üzere kullanılır.

GONAL f 75 IU nasıl kullanılır?

Uygulama yolu ve metodu: GONAL-f enjeksiyon yoluyla deri altına uygulanır. Sadece tek kullanım içindir. Eğer GONAL-f'in etkisinin çok güçlü veya zayıf olduğuna dair bir izleniminiz var ise doktorunuz veya eczacınız ile konuşunuz.

Menopur 75 nereden vurulur?

Menopur ciltaltına ve kas içine uygulanabilir. Ciltaltına karın bölgesinden kendi kendinize veya sağlık kuruluşundan kas içine uygulamanız önerilir. Her ikisinde de kutudan 5 toz ve 1 ml'lik 5 çözücü çıkar. Her bir tozda 75 IU FSH , 75 IU LH bulunur.

Menogon 75 iğne ne işe yarar?

Menogon®, koriyogonadotropin (HCG) ile birlikte, çocuk isteyen kadınlarda, follikül büyümesini uyardıktan sonra ovülasyonu başlatmak için kullanılır. Erkeklerde, sperm geliştirici etki yapar. Farmakokinetik özellikler: Emilim: HMG oral olarak alındığında etkin olmaz ve i.m veya s.c olarak uygulanır.

Menogon nedir ne işe yarar?

Kadınlarda, Menogon®, overlerde büyüyen foliküllerde artış sağlar ve bunların gelişimini artırır. Menogon®, koriyogonadotropin (HCG) ile birlikte, çocuk isteyen kadınlarda, follikül büyümesini uyardıktan sonra ovülasyonu başlatmak için kullanılır. Erkeklerde, sperm geliştirici etki yapar.

Menogon iğne nereden yapılır?

Menogon sadece kas içine uygulanabilir. Kas içi enjeksiyonları sağlık kuruluşlarında yaptırmanız önerilir. Menopur ciltaltına ve kas içine uygulanabilir. Ciltaltına karın bölgesinden kendi kendinize veya sağlık kuruluşundan kas içine uygulamanız önerilir.