Motorinde zam var mı?

İçindekiler:

  1. Motorinde zam var mı?
  2. Motorine zam gelecek mı?
  3. Akaryakıt zammı ne zaman?
  4. Benzine neden bu kadar zam geldi?
  5. LPG indirim olacak mı?
  6. Akaryakıta ne kadar zam geldi?
  7. Mazota ne kadar zam geldi?
  8. Emekli maaşına zam var mı?
  9. 2021 de emekliye ne kadar zam verilecek?
  10. Emekliler zamlı maaşı ne zaman alacak?
  11. Emekli maaşları ne kadar zam geldi?
  12. Emekli Sandığı emekli maaş farkları ne zaman ödenecek?
  13. 15 günlük maaş farkı ne zaman yatacak 2020?

Motorinde zam var mı?

EPGİS'den yapılan açıklamada şöyle: "Akaryakıt Ürünlerinde ÖTV Düzenlemesi tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Motorinde 16 KRŞ/LT Fiyat artışı gerçekleşmiş olup, artış mevcut uygulama olan EŞEL MOBİL Sistemi gereği ÖTV'den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır."

Motorine zam gelecek mı?

Benzinin litresine 22, motorinin ise 15 kuruş olarak uygulanacak zam pompaya yansımayacak. Bugün itibariyle geçerli olan ancak pompaya yansımayan benzinde 13, motorinde 15 kuruşluk indirimden sonra her ikisine de bu geceden geçerli olmak üzere zam gelecek.

Akaryakıt zammı ne zaman?

Benzin ve motorine zam yapıldı (25 Mart 2021)

Benzine neden bu kadar zam geldi?

Bir hafta arayla iki zam geldi, benzin fiyatları 5 lirayı buldu. Petrol Sanayii Derneği (PETDER), benzin fiyatlarındaki artışların uluslararası piyasalardaki arz talep dengesi, ham petrol ve işlenmiş ürün fiyatlarındaki değişimler ile dolar kurundaki artışlardan kaynaklandığını belirtti. ...

LPG indirim olacak mı?

EPGİS'ten yapılan açıklamaya göre; Benzin, motorin ve LPG'de indirim yapılacak. ÖTV karşılanmaları bittikten sonra olası indirimler pompa fiyatlarına yansımaya başlayacak. ... Yapılan açıklamada "Benzin, motorin ve LPG'de indirim yapılacak." ifadeleri kullanıldı.

Akaryakıta ne kadar zam geldi?

Benzinin litresine 22, motorinin ise 15 kuruş olarak uygulanacak zam pompaya yansımayacak. Bugün itibariyle geçerli olan ancak pompaya yansımayan benzinde 13, motorinde 15 kuruşluk indirimden sonra her ikisine de bu geceden geçerli olmak üzere zam gelecek. Benzinin litresine 22, motorinin ise 15 kuruş zam uygulanacak.

Mazota ne kadar zam geldi?

Benzin ve motorine zam yapıldı (25 Mart 2021) - Evrensel.

Emekli maaşına zam var mı?

Aralık ayı enflasyon verilerine göre memur ve memur emeklileri yüzde 7,33 zam alacak. Böylece milyonlarca memur ve emekliye 2021 yılının ilk yarısında verilecek maaş zammı belli oldu. Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Ocak'ta alacak.

2021 de emekliye ne kadar zam verilecek?

Memur maaşlarına 2021'de yapılacak zam %7,33, emekliye yapılacak zam %8,37 oldu.

Emekliler zamlı maaşı ne zaman alacak?

EMEKLİ MAAŞ FARKLARI NE ZAMAN YATIRILACAK? Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Ocak'ta (bugün) alacak. Toplu sözleşmeye göre memurlar Ocak ayında maaşlarını zamlı alacak. Geçmiş 6 aya ait enflasyon oranının farkı da maaşlara eklenecek.

Emekli maaşları ne kadar zam geldi?

Memurlara yüzde 7.

Emekli Sandığı emekli maaş farkları ne zaman ödenecek?

EMEKLİ MAAŞ FARKLARI NE ZAMAN YATIRILACAK? Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Ocak'ta alacak.

15 günlük maaş farkı ne zaman yatacak 2020?

Zamlı maaşlarını 15 Ocak 2020'de alacak olan “Memur” kadro unvanlı devlet memurlarına, maaş zammı nedeniyle 1-14 Ocak dönemine ait fark ödemesi de yapılacak. 2019 yılının ikinci yarısında (Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık) gerçekleşen toplam % 6,49 oranındaki enflasyon artış oranına göre, 1 Ocak 2020 ...