Siyah kombine nasıl makyaj?

İçindekiler:

  1. Siyah kombine nasıl makyaj?
  2. Siyah elbiseye ne renk takı takılır?
  3. Siyah elbiseye ne renk oje sürülür?
  4. Kırmızı elbise üzerine nasıl makyaj yapılır?
  5. Siyah abiye elbiseye ne renk oje sürülür?

Siyah kombine nasıl makyaj?

- Siyah kıyafetler giydiğinizde göz makyajınızı koyu yapmamalısınız. Kirpik diplerinize kahve renk tonlarında bir kalem uygulayıp, bir far fırçası yardımıyla iyice dağıtın. Ardından aydınlık bir görünüm için ise göz kapaklarınızın iç kısmına krem rengi göz kalemi sürün.

Siyah elbiseye ne renk takı takılır?

Siyah Elbise İle Kullanılacak Aksesuarlar. Siyah bir elbise için takılar zamansız zarafetinizi tamamlamalıdır, bu nedenle gümüş ve altın aksesuarlar elbette bir kadının kıyafetlerini zenginleştirmek için mükemmel ve kanıtlanmış bir fikirdir.

Siyah elbiseye ne renk oje sürülür?

Siyah rengiyle tam uyumlu olan sarı kıyafetler altın ve bej gibi renklerle de uyum sağlayabilmektedir. Siyah Kıyafet: Hemen hemen her renk ile uyumlu olan siyah kıyafetler oje seçimi konusunda da kişiye özgür alan bırakmaktadır. Ancak en etkili görünümü gümüş, beyaz, kırmızı ve kırmızı tonları ile vermektedir.

Kırmızı elbise üzerine nasıl makyaj yapılır?

Kırmızı elbise giyildiğinde yapılacak makyaj mümkün olduğunca sade olmalıdır. Mor, yeşil ya da mavi tonlarında çok renkli göz farlarından mutlaka kaçınılmalı, gri ya da kahverengi tonlar tercih edilmelidir. Dudaklara ise nude veya elbiseyle aynı tonda bir ruj sürülebilir.

Siyah abiye elbiseye ne renk oje sürülür?

1. Nude Oje. En sevilen oje tonlarından biri olan nude rengini biz siyah kıyafetlere çok yakıştırıyoruz. Sade ve zarif bir şıklık yakalayan nude tırnaklar hele de manikürlü ise son derece çekici duruyor.