Takograf kartı ücreti nasıl ödenir?

İçindekiler:

  1. Takograf kartı ücreti nasıl ödenir?
  2. Dijital ehliyet nasıl alinir?
  3. Dijital takograf kartı nasıl alinir?
  4. Dijital ehliyet ne zaman çıkacak?
  5. Ulaştırma Bakanlığı takograf ödemesi nasıl yapılır?
  6. Vakıfbank ATM den hangi işlemler yapılır?

Takograf kartı ücreti nasıl ödenir?

Kart Ücretinin Yatırılması T.C. Vakıflar Bankası'nın tüm şubelerinden ödeme yapılabilir. İnternet veya telefon bankacılığı aracılığıyla ödeme yapılabilmesi mümkün değildir. Sürücülerin kart ücretini yatırırken banka görevlisine ödeme numaraları ile sürücü kartı başvurusunda bulunduklarını söylemeleri gerekmektedir.

Dijital ehliyet nasıl alinir?

Dijital ehliyet nasıl alınır? İnternet üzerinden dijital ehliyet başvuru diye aratıp Sayısal Takograf adlı uygulamaya tıklayarak ön başvurunun yapılması, ardından kartın ödemesi yapılarak başvuru esnasında dekontun TOBB'a ibraz edilmesi ve TOBB'a bağlı odalara başvuruda bulunması gerekir.

Dijital takograf kartı nasıl alinir?

Sayısal takograf kartı almak isteyen sürücü/şirket ve servisler başvurularını internet üzerinden http://staum.tobb.org.tr adresinden yapabilmektedir. Kart teslimatları başvurunun yapıldığı Odalardan gerçekleştirilmektedir.

Dijital ehliyet ne zaman çıkacak?

Dijital ehliyet ücreti: Sürücü kartları 130 TL, şirket ve servis kartları 400 TL'dir. Dijital ehliyetin geçerlilik süresi: Sürücü ve şirket kartları beş yıl, denetim kartları iki yıl ve servis kartları bir yıl geçerli olacaktır.

Ulaştırma Bakanlığı takograf ödemesi nasıl yapılır?

Ödeme, T.Vakıflar Bankasına yapılacaktır. İnternet bankacılığından ya da EFT yapılarak ödeme işlemi kabul edilmemektedir. - Diğer işlemlerin tamamlanması için Odamıza başvuruda bulunulması. Başvuru sahipleri Odamıza gitmeden önce ön başvuru işlemleri ile ödemeyi gerçekleştirmiş olmalıdırlar.

Vakıfbank ATM den hangi işlemler yapılır?

Para çekme, para yatırma, para transferi, fatura ödemeleri, yatırım işlemleri, MEB ödemeleri, vergi ödemeleri, kredi başvurusu, kart şifresi alma, SIM kart bloke kaldırma ve diğer bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.