Keratin hapı nedir?

İçindekiler:

  1. Keratin hapı nedir?
  2. Biotin ve keratin ne işe yarar?
  3. Keratin ise yarar mi?
  4. Keratin Cure Passionate nasıl kullanılır?
  5. Keratin saç serumu ne işe yarar?

Keratin hapı nedir?

Bioxcin forte keratin complex 60 tabletforte keratin complex tablet amino asit kompleksleri,biotin ve çinko içeren takviye edici gıdadır. biotin normal saçın korunmasına katkıda bulunurkullanımı:Yetişkinler için takviye edici gıda olarak günde2 tabletin bol su ile kullanılması önerilir.

Biotin ve keratin ne işe yarar?

Biotin doku oluşumunu ve yenilenmesini destekler. Saç, cilt ve tırnak oluşumu için temel protein olan keratin üretiminde görev alır. Bu sebeple biotin cilt, saç ve tırnak sağlığı için önemli bir vitamindir.

Keratin ise yarar mi?

Keratin Bakımının Faydaları 1- Boya ve kimyasallardan yıpranmış matlaşmış saçlarınızı onarır bakım yapar. 2- Saçlara parlak ve dolgun bir görünüm kazandırır. 3 aya kadar etkilidir. 3- İncelmiş saç tellerinizi kalınlaştırır saçlardaki kırılmaları ve kopmaları durdurur. 4- Saçın sağlıklı uzamasına yardımcı olur.

Keratin Cure Passionate nasıl kullanılır?

En iyi sonuç için, yıkanmış hafif nemli saça; saç yoğunluğu ve uzunluğuna bağlı olarak, bir kaç damla saç serumunu avucunuza damlatın. Saçlarınızı öne doğru atın ve ellerinizle saç uçlarınıza serumu güzelce yedirin.

Keratin saç serumu ne işe yarar?

Saç kırıklarını ve saçtaki yıpranmayı anında onarır. ... İntense keratin serum saçta kalıcıdır, yıkamadan dolayı etkisini kaybetmez. PPM özelliği sayesinde saç moleküllerini besler ve saçlara parlaklık kazandırır. Yıpranan saçları etkisi altına alarak onarır pürüzsüz hale getirir ve kolay taranmasını sağlar.