Ahmet Kural Sıla neden kavga etti?

İçindekiler:

  1. Ahmet Kural Sıla neden kavga etti?
  2. Ahmet Kural Sıla dövdü mü?
  3. Ahmet Kural Sıla olayı ne?
  4. Sıla Hazer boşandı mı?
  5. Ahmet Kural kimi dövdü?
  6. Sıla yeni sevgilisi kim?
  7. Ahmet Kural hangi sevgilisini dövdü?
  8. Sıla eşinden boşandı mı?

Ahmet Kural Sıla neden kavga etti?

El ele fotoğrafları çıkan çift, aralarında bir sorun olmadığını söylemişti. Ancak, geçtiğimiz yılın Ekim ayında avukatıyla birlikte savcılığa giden Sıla, dakikalarca şiddet gördüğünü iddia ederek Ahmet Kural'dan şikayetçi olmuştu.

Ahmet Kural Sıla dövdü mü?

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na yönelik "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarından hakim karşısına çıktı. Kural savunmasında, "3. şahısla ilgili tartışma çıktı, o sözleri söylemedim ve kesinlikle vurmadım" derken, Sıla "Yaklaşık 1 saat şiddet gördüm. Dinlenip geri döndü ve tekrar dövdü.

Ahmet Kural Sıla olayı ne?

Ahmet Kural, 'Seni öldürürüm. ... Oyuncu Ahmet Kural, 2018 yılında iddialara göre şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darbetti. Kural, daha önceki yargılamada, 'hakaret', 'yaralama' ve 'tehdit' suçlarından toplamda 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Sıla Hazer boşandı mı?

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında evlenen ünlü şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani Bodrum'da boşandı. Adliyeye gelen Sıla ve Hazer Amani'nin boşanma davası 15 dakika sürdü. Sıla-Hazer Amani çifti geçtiğimiz aylarda yazılı bir açıklama yaparak boşanacaklarını duyurmuştu. ... Sıla, teşekkür ederek adliyeden ayrıldı.

Ahmet Kural kimi dövdü?

Ahmet Kural alkollü olduğu belirtiliyor. Sıla, olay hakkında "Yerlerde sürüklendim, kafam duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada, Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu.

Sıla yeni sevgilisi kim?

Hazer Amanie. 2020–2021 Sıla/Eşi

Ahmet Kural hangi sevgilisini dövdü?

Sıla, sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildi. Yaşanan bu olayın ardından Sıla, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na giderek Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia ederek oyuncu Kural'dan şikayetçi olan Sıla'ya sanat dünyasından destek gecikmedi.

Sıla eşinden boşandı mı?

Geçen yıl evlenen çiftin boşanmaları ise 15 dakika sürdü. Boşandıklarını söyleyen Sıla, teşekkür ederek adliyeden ayrıldı. Hazer Amani ise “Söyleyecek bir şey yok” dedi. Sıla'nın eşi Hazer Amani'ye psikolojik baskı uyguladığı ve Amani'nin eski eşi Deniz Mumcuoğlu ile görüşmeye başladığı ileri sürülmüştü.