Kazanlı ütünün içi nasıl temizlenir?

İçindekiler:

  1. Kazanlı ütünün içi nasıl temizlenir?
  2. Tefal kazanli ütü tabanı nasıl temizlenir?
  3. Kazanlı ütü nasıl temizlenir Philips?
  4. Philips Buhar Kazanlı Ütü neden buhar vermiyor?
  5. Kazanlı Ütü su akıtıyor ne yapmalıyım?
  6. Philips ütü ECO düğmesi ne işe yarar?

Kazanlı ütünün içi nasıl temizlenir?

Bunun için bir ölçek (yaklaşık yarım çay bardağı) sirkeyi kazanlı ütünüze koyun. Su hazinesini suyla doldurup fişi takın ve ısınmasını bekleyin. Ara sıra buhar düğmesine basılı tutun ve dediklerinden buhar ile sirkenin çıkmasını sağlayın.Böyle yarım saat beklettikten sonra soğutun ve suyu dökün.

Tefal kazanli ütü tabanı nasıl temizlenir?

Beyaz sirkeyi bir kapta biraz ısıtın ve temiz bir bezi bu sirkenin içine batırın ve bezin iyice ıslanmasını sağlayın. Sonra ütü tabanının lekeli kısmını hafifçe ovalayarak lekelerden kurtulun. Ütü tabanının delikli olan kısımları için ise bez yerine kulak temizleme çubuğunu da tercih edebilirsiniz.

Kazanlı ütü nasıl temizlenir Philips?

Buhar Kazanlı Ütüyü derinlemesine temizleme
  1. Tabanı yatırarak Kolay Kireç Giderme kapağını çıkarın ve 500 ml su ekleyin.
  2. Kapağı buhar kazanlı ütüdeki yerine sıkıca takın ve 5 dakika bekleyin.
  3. Bir parça bezi ütülerken bir yandan buhar tetiğini basılı tutun.
Daha fazla öğe...

Philips Buhar Kazanlı Ütü neden buhar vermiyor?

Su haznesinde yeterince su yoktur. Philips Buhar Kazanlı Ütünüzdeki su seviyesi minimum seviyenin altındaysa veya haznede su yoksa ütünüz buhar üretemez. ... Haznede su olduğundan veya suyun MIN seviyesi simgesinin üzerinde olduğundan emin olun. Bu işlemin ardından ütünüz tekrar çalışacaktır.

Kazanlı Ütü su akıtıyor ne yapmalıyım?

Kireci temizlemek için sivri ve ince uçlu bir nesneyle, deliklerdeki kireci dağıtın. Daha sonra su haznesinin yarıdan fazlasını suyla doldurun ve ütüyü en yüksek ısı ayarında çalıştırmaya başlayın. Su bitene kadar aralıklarla buhar düğmesine basarak deliklerin, kalan kireçten arınmasını sağlayın.

Philips ütü ECO düğmesi ne işe yarar?

ECO modu, ütüleme sonuçlarınızdan ödün vermeden enerji tasarrufu yapmanızı sağlar. ECO modu düşük miktarda; ancak tüm giysilerinizi ütülemeye yetecek kadar buhar kullanır.