Emekli olmak için hangi banka kredi veriyor?

İçindekiler:

  1. Emekli olmak için hangi banka kredi veriyor?
  2. Sigorta primleri hangi bankaya ödenir?
  3. Bağkur borçları hangi bankaya yatıyor?
  4. Emekli olacaklara banka kredi veriyor mu?
  5. SGK emeklilere kredi verecek mi?
  6. Emeklilik kredisi kimler alabilir?
  7. Ziraat Bankası emekliye krediler ne kadar verilir?

Emekli olmak için hangi banka kredi veriyor?

Yapılan anlaşma ile Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, emeklilik prim borcunu ödemek isteyenlere kredi vererek, emekli olmalarını sağlayacak.

Sigorta primleri hangi bankaya ödenir?

Arzu ederseniz Sosyal Güvenlik Kurumu'nun internet sitesini (sgk.gov.tr) ziyaret edebilir ve İş Bankası kredi kartınızla ya da Bankamatik Kartınızla SGK borcu ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bağkur borçları hangi bankaya yatıyor?

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi devlet bankalarının yanında SGK ile anlaşması bulunan Türkiye İş Bankası, Deniz Bank, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, Kuveyt Türk başta olmak üzere SGK anlaşmalı diğer bankalardan yapılabilmektedir.

Emekli olacaklara banka kredi veriyor mu?

SGK ile Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank arasında yapılan anlaşma ile emekli olmak isteyenlere kredi imkanı sunulacak. Kredi taksitleri, bağlanacak emekli aylıklarından kesilerek ödenecek. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank arasında bir iş birliği protokolü imzalandı.

SGK emeklilere kredi verecek mi?

SGK ve bankaların yaptığı protokol sayesinde sigortalılar, kredi kullanmak suretiyle emekli olma imkânı getirildi. Sigortalılar, yapılandırılan sigorta prim borçlarının peşin ödeme tarihinin son gününe kadar bankadan aylık yüzde 1,55 faiz oranı ve 36 ay vade ile kredi kullanabilecekler.

Emeklilik kredisi kimler alabilir?

Emeklilik yaşı gelmiş ancak prim borcu bulunan pek çok çalışan 36 ay vadeli Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank emeklilik kredisi ile emekli olma fırsatı elde edecek.

Ziraat Bankası emekliye krediler ne kadar verilir?

Emekli maaşı 1.500 lira olanın aylık taksit ödemesi en fazla 750.00 lira olacaktır. Buna göre 36 ay vadeli olarak en fazla 20.000 lira kullana bilecektir. Emekli maaşı 2.000 lira olanın aylık kredi taksiti ödeme miktarı 1.000 lira olacaktır. Buna göre en fazla 25.000 lira kredi kullana bilirler.