WhatsApp hangi Android sürümünü desteklemiyor?

İçindekiler:

  1. WhatsApp hangi Android sürümünü desteklemiyor?
  2. WhatsApp hangi cihazlarda kullanılır?
  3. WhatsApp hangi Android telefonlarda çalışmayacak?
  4. WhatsApp yeni surum ne?
  5. WhatsApp Ne zamana kadar kullanılabilecek?
  6. WhatsApp hangi iPhone'larda kullanılır?

WhatsApp hangi Android sürümünü desteklemiyor?

Whatsapp uygulaması Android sürümü 4.0.3 altında olan telefonlarda çalışmayacak. Ayrıca Apple telefonlarda da iOS 9'un altında bir sürüm kullananlar 2021'de cihazlarında Whastapp kullanamayacak.

WhatsApp hangi cihazlarda kullanılır?

OS 4.1 veya daha güncel bir Android sürümü yüklü Android telefonlar. iOS 10 veya daha güncel bir iOS sürümü yüklü iPhone'lar. JioPhone ve JioPhone 2 dahil olmak üzere KaiOS 2.5.0 veya daha güncel bir KaiOS sürümü yüklü belirli telefonlar.

WhatsApp hangi Android telefonlarda çalışmayacak?

Android 4.0.4 veya daha eski bir sürümün yüklü olduğu akıllı telefon modelleri, iOS 9 veya önceki bir sürümün yüklü olduğu iPhone'lar bu kapsamda WhatsApp'ın çalışmayacağı modeller arasında yer alıyor.

WhatsApp yeni surum ne?

WhatsApp'ın 2.21.17.16 kodlu son Android beta sürümü, bir süredir kullanım olan Süreli Mesajlar özelliğinin kapsamını genişletti. Geliştiriciler, bu sürümde süre seçenekleri arasına 90 günü de eklemiş durumda. Daha önceki beta sürümlerde yer alan 24 saat seçeneği de hala kullanılabilir durumda.

WhatsApp Ne zamana kadar kullanılabilecek?

Dolayısıyla 120 gün sonra hesaplar silinmeyecek. Ancak, hesaplardaki işlevsellik azaltılıp, sınırlı kullanım olacak. Facebook tarafından satın alınan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın güncellediği gizlilik sözleşmesi için 15 Mayıs'a uzatılan süre bitiyor.

WhatsApp hangi iPhone'larda kullanılır?

WhatsApp'ın 2021 yılı itibariyle kullanılamayacağı iOS cihaz, iPhone 4 olacak. Ancak kullanıcılar, iPhone '4S, 5, 5S, 5C, 6, ve iPhone 6S' gibi telefon modellerine iOS 9 güncellemesini yaparlarsa WhatsApp'ı çalıştırabilecek.