Dudak dolgusu burun dudak mesafesini kısaltır mı?

İçindekiler:

  1. Dudak dolgusu burun dudak mesafesini kısaltır mı?
  2. Burun ile üst dudak arasına ne denir?
  3. Dudak liftingi ne demek?
  4. Lip lift işlemi nedir?
  5. Liplift izi ne zaman geçer?

Dudak dolgusu burun dudak mesafesini kısaltır mı?

Dudak dolgusu uygun şekillerde yapılırsa üst dudak ile burun tabanı arasında ki mesafeyi kısaltabilir. Ancak uygun hastalarda iyi sonuçlar veren bu işlem uygun olmayan hastalarda veya farklı uygulamalar ile burun tabanı dudak mesafesini daha da uzun gösterebilir.

Burun ile üst dudak arasına ne denir?

Kiminin dudak üstü düz kimininki de çukurdur. Peki, burun ile dudağımızın arasında yer alan küçük boşluğun ne olduğunu hiç merak ettiniz mi? Business Insider'da yer alan habere göre; üst dudağın üst orta kısmında yer alan bu boşluğa filtrum (philtrum) adı veriliyor.

Dudak liftingi ne demek?

Lip lift yani dudak kaldırma, “philtrum” olarak bilinen burun ile dudağın üst kısmı arasındaki boşluğu kısaltan cerrahi bir prosedürdür. Prosedür, görünen pembe doku miktarını artırarak dudakların daha dolgun ve belirgin görünmesini sağlar.

Lip lift işlemi nedir?

Lip lift yani dudak kaldırma, “philtrum” olarak bilinen burun ile dudağın üst kısmı arasındaki boşluğu kısaltan cerrahi bir prosedürdür. Prosedür, görünen pembe doku miktarını artırarak dudakların daha dolgun ve belirgin görünmesini sağlar. Yüzümüzde bazı oranlar var.

Liplift izi ne zaman geçer?

Merhaba, Lip lifting ameliyatından sonra her ameliyatta olduğu gibi şişlik ve ödem oluşur. Bu da ameliyatın gerçek sonuçlarını görmenizi bir süre erteler. Lip lifting estetiğinin en iyi sonucu 3 hafta sonra görebilirsiniz. 3 hafta sonra şişlikleriniz inmiş, dudak bölgesindeki morluklar tamamen geçmiş olur.