iPhone 7 Plus kamerası kaç megapiksel?

İçindekiler:

  1. iPhone 7 Plus kamerası kaç megapiksel?
  2. 6 S Plus ön kamera kaç mp?
  3. iPhone 6 plus özellikleri kamera kaç megapiksel?
  4. iPhone 12 Pro Max kamera kaç mp?
  5. iPhone 6s ön kamera kaç piksel?
  6. iPhone 12 Pro Max özellikleri nedir?

iPhone 7 Plus kamerası kaç megapiksel?

iPhone 7 Plus'a inanılmaz bir fiyatla sahip olun. 4K video kaydı, optik görüntü stabilizasyonu ve Portre modu özellikli 12 MP çift kamera. Geniş renk yelpazesine sahip 5.5 inç Retina HD ekran.* Touch ID. Yüksek performans için A10 Fusion çip.

6 S Plus ön kamera kaç mp?

Apple'ın da bu furyaya katılması ve Phone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde Megapiksel değerini yükseltmiş durumda. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde f/2.2 değerinde 12 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera bulunacak.

iPhone 6 plus özellikleri kamera kaç megapiksel?

Yeni kamera özellikleri iPhone 6 Plus'ın 8 megapiksellik iSight kamerası, 1080p video yakalama özelliğine sahip.

iPhone 12 Pro Max kamera kaç mp?

iPhone 12 Pro Max kamera özellikleri Bu kameraların teknik özelliklerine bakacak olursak karşımıza 12 megapiksellik f/1.6 diyafram açıklığına sahip ana kamera, 12 megapiksellik f/2.4 diyafram açıklığına sahip geniş açılı kamera ve yine 12 megapiksellik f/2.2 diyafram açıklığına sahip telephoto kamera çıkıyor.

iPhone 6s ön kamera kaç piksel?

Apple'ın geçtiğimiz hafta Türkiye'de satışa sunduğu iPhone 6s modelleri yoğun ilgi ile karşılandı. iPhone 6s; 3D Touch teknolojisi, 12 Megapiksel çözünürlüğündeki arka, 5 Megapiksel çözünürlüğündeki Retina Flash destekli ön kamera ve 2 GB RAM özellikleri ile diğer iPhone modellerine göre ön plana çıkıyor.

iPhone 12 Pro Max özellikleri nedir?

Gücünü Apple tarafından üretilen A14 Bionic işlemcisinden alan iPhone 12 Pro Max, oldukça başarılı bir performans sunuyor. 6 GB RAM ve 128, 2 GB dahili depolama seçenekleri de sunan 12 Pro Max, iOS işletim sisteminin son sürümü olan iOS 14'ü kullanıyor.