Istanbul Bandırma arabalı vapur kaç TL?

İçindekiler:

  1. Istanbul Bandırma arabalı vapur kaç TL?
  2. İDO araç içi yolcu ne kadar?
  3. Bandırma'ya feribot nereden kalkıyor?
  4. Yenikapı Bandırma feribot kaç saat sürer?

Istanbul Bandırma arabalı vapur kaç TL?

Yenikapı Bandırma feribot fiyatları 2021 ekonomi 61 TL'den başlamaktadır. İdo Yenikapı-Bostancı Bandırma feribot fiyatları sefer günü yaklaştıkça artmaktadır. Örnek vermek gerekirse 3 gün önceden 96 TL olan bilet fiyatı sefer gününden 1 gün önce ekonomi sınıfında 106 TL business sınıfında 126 TL'ye kadar çıkmaktadır.

İDO araç içi yolcu ne kadar?

Ücret Tarifesi Araç içi yolcu : 8,00 TL (Sadece otobüs için geçerli olup, sürücü harici yolcular için alınan ücrettir. ) Fiyatlar TL'dir. İndirimli geçişler için İndirimli İstanbul Kart geçerlidir. Otomobil tarafından çekilen her cins otomobil veya römorkun aksı, fazla aks olarak kabul edilir.

Bandırma'ya feribot nereden kalkıyor?

İdo Bandırma Feribot İskelesi Cumhuriyet Caddesi Bandırma Limanı yanında yer alır.İdo Yenikapı Feribot İskelesi ise İstanbul Yenikapı Semtinde Kennedy Caddesi (Sahil Yolu) üzerinde yer alır.

Yenikapı Bandırma feribot kaç saat sürer?

İDO Online Bilet Satış İDO Yenikapı Terminali üzerinden seyahat edebileceğiniz 10 farklı güzergahtan biri olan Yenikapı Bandırma arası yolculuk toplamda 1 saat 45 dakika sürüyor. Yenikapı Bandırma feribotu araçlı ulaşım imkanı sunarken, deniz otobüsleri ise sadece yolcu taşımacılığı yapıyor.