Gümüşlük denize nerede girilir?

İçindekiler:

  1. Gümüşlük denize nerede girilir?
  2. Gümüşlükte denize girilir mi?
  3. Bodrum Gündoğan da deniz nasıl?
  4. Gumusluk denizi nasil?
  5. Gümüşlük'te deniz nasıl?

Gümüşlük denize nerede girilir?

Halkın arasındaki adıyla Gümüşlük Halk Plajı ya da resmi adıyla Gümüşlük Çayıraltı Halk Plajı... Gümüşlük'te yerli, yabancı turistlerin ve Gümüşlük yerlilerinin en çok rağbet ettiği plajdır.

Gümüşlükte denize girilir mi?

Plaj “halk plajı” statüsünde olduğu için giriş ücretsiz. İçerisinde belediyeye ait ücretsiz kullanabileceğiniz az sayıda şezlong ve şemsiye de var. Yine ücretsiz olarak kullanabileceğiniz duş ve soyunma kabinleri olduğunu da hatırlatalım.

Bodrum Gündoğan da deniz nasıl?

Masmavi denizi oldukça berrak ve temizdir. Doğal yapısı itibari ile hilal şeklinde olan bölge adeta koruma altına alınmış gibidir. Bu yüzden çok fazla rüzgâr almaz. Bu sebeple de deniz çoğu zaman dalgasız ve sakindir.

Gumusluk denizi nasil?

Oldukça temiz bir kumsala ve denize ev sahipliği yapan Gümüşlük, doğal liman şeklinde korunaklı bir yapıda olsa da batıdan esen rüzgarlardan etkilenebildiği için denizi dalgalı olabiliyor.

Gümüşlük'te deniz nasıl?

Sahil ve deniz tabanı kum ile kaplı. Plajın oldukça bakımlı ve temiz olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Deniz suyu için ılık diyebiliriz. Ayrıca bu kadar fazla dalgalı olmasına rağmen oldukça temiz.