Golf firması kimin?

İçindekiler:

  1. Golf firması kimin?
  2. Golf Bravo dondurma kimin?
  3. Ülker Golf Dondurma helal mi?
  4. Golf Dondurma hangi ülkenin markası?
  5. Natura Gıda Sanayi kimin?
  6. Bravo hangi ülkenin?
  7. Algida dondurma kime ait?
  8. Golf Maraşım hangi firmanın?
  9. Ergün Akkaya Kimdir?
  10. Golf dondurma nerede üretiliyor?
  11. Natura Gıda sahibi kimdir?

Golf firması kimin?

Natura Gıda San. ve Tic. A.Ş.'nin şimdiki sahibi Ice Cream Investment BV'dir. Türkiye'nin en büyük ikinci dondurma şirketi olan Golf markasını Natura Gıda, Türkiye' de bir ilke imza atarak taze sütten üretilen dondurmalarıyla Impulse, Take Home ve Catering olmak üzere üç ana grupta üretim yapmaktadır.

Golf Bravo dondurma kimin?

Bravo, 1998 yılında Schöller Firması tarafından kurulan Golf dondurma'ya ait dondurma markasıdır. Firmayı 2003 yılında Natura Gıda San. ve Tic. A.Ş. satın aldı.

Ülker Golf Dondurma helal mi?

Üretim – Golf Food Services. Golf Bursa Fabrikası, sertifikaları ile güvenli, kaliteli ve ''Helal Gıda'' iddiasını devam ettirmekle birlikte Ar-ge laboratuvarları ile bu fabrikayı Avrupa standartlarına taşıyor.

Golf Dondurma hangi ülkenin markası?

Golf Dondurma, 1998 yılından itibaren faaliyet gösteren Schöller Firmasının 2003 yılında Natura Gıda San. ve Tic. A.Ş. Tarafından satın alınmasıyla Bursa' nın Akçalar Beldesinde kurulu olan fabrikada üretilmektedir. Fabrikanın tamamı, Alman teknolojisi ile kurulmuş modern bir tesistir.

Natura Gıda Sanayi kimin?

Natura Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2003 yılında Ülker grubu tarafından kuruldu. Türkiye'nin önemli dondurma markalarından Golf'ün sahibidir. 2015 yılından beri Natura Gıda'nın çoğunluk hissesi Ice Cream Investment BV'ye geçmiş durumda.

Bravo hangi ülkenin?

1998 yılında dünya altın tasarım ve üretimin merkezi olan İtalya'nın Arezzo kasabasında Roberto Bravo firması olarak faaliyetlerine başlamış , 2008 yılında da ofisi Vicenza Corso Palladio'ya taşımıştır.

Algida dondurma kime ait?

Algida
TürGıda
SahibiUnilever
KökeniBirleşik Krallık
Çıkış1990 - Türkiye
Satış alanıDondurma
3 satır daha

Golf Maraşım hangi firmanın?

Natura Gıda. Golf Dondurma, 1998 yılından itibaren faaliyet gösteren Schöller Firmasının 2003 yılında Natura Gıda San. ve Tic. A.Ş. Tarafından satın alınmasıyla Bursa' nın Akçalar Beldesinde kurulu olan fabrikada üretilmektedir.

Ergün Akkaya Kimdir?

1971 Almanya doğumlu, evli ve 5 çocuk babası olan Akkaya'nın gıda sektörü ağırlıklı 28 yıllık iş tecrübesi bulunmaktadır. Golf Dondurma'yı bünyesinde barındıran Natura Gıda'nın, İcra Kurulu Başkanlığını yürüten Ergün Akkaya, profesyonel iş hayatına 1992 yılında İpragaz-Enyap A.Ş'de başladı.

Golf dondurma nerede üretiliyor?

Golf Dondurma, 2003 yılında Bursa Fabrikası'nda 10 milyon litre kapasitesiyle üretime başlamıştır. Günümüzde, Bursa ve Kahramanmaraş Fabrikaları olmak üzere toplam 150 milyon litre üretim kapasitesine sahip dev bir yerli üretici haline gelmiştir.

Natura Gıda sahibi kimdir?

Dondurma markası Ülker Golf'ün sahibi Natura Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de, Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özokur'a ait hisse, Rekabet Kurumu'nun onayı ile birlikte ICI'ya geçecek.