YouTube abone olmak ne demek?

İçindekiler:

  1. YouTube abone olmak ne demek?
  2. Paralı YouTube ne kadar?
  3. YouTube'de nasil abone olunur?
  4. YouTube ne zaman paralı oldu?
  5. YouTube kim abone olmuş?
  6. Abonelikten çıkınca bildirim gider mi?

YouTube abone olmak ne demek?

Bir kanala abone olduğunuzda, bu kanalın yayınladığı tüm yeni videolar Abonelikler özet akışınızda gösterilir. Abone olduğunuz bir kanal yeni içerik yayınladığında bildirim almaya da başlayabilirsiniz. Varsayılan olarak size yalnızca kanalın öne çıkan içerikleri gönderilir.

Paralı YouTube ne kadar?

DUVAR- Youtube'un ekstra özellikler içeren paralı versiyonu YouTube Premium artık Türkiye'de de kullanıma açıldı. Reklamsız video izleme, arka planda çalma, videoları indirerek daha sonra izleme gibi özellikler barındıran versiyon, aylık 16,99 TL'ye kullanılacak ve üç ay ücretsiz denenebilecek.

YouTube'de nasil abone olunur?

Bir kanala abone olma
  1. Bilgisayardan YouTube'da oturum açın.
  2. Abone olmak istediğiniz kanalın yüklediği bir videoya gidin.
  3. Video oynatıcının altından Abone ol'u tıklayın.

YouTube ne zaman paralı oldu?

1 Aralık 2017: İzleyicilerden mevcut abonelikler için ücret alınmamaya başladı. : İçerik üreticiler YouTube'a artık yeni ücretli içerik ekleyememeye ve yeni izleyiciler, içerik üreticilerin içeriklerine abone olmak için ödeme yapamamaya başladı.

YouTube kim abone olmuş?

En son abonelerinizin listesini kanal kontrol panelinde görebilirsiniz. YouTube Studio'da zaman içindeki abone sayınızı da kontrol edebilirsiniz....Son abonelerinizi görüntüleme
  • YouTube Studio'da oturum açın.
  • Kontrol Paneli'nde "Son aboneler" kartını bulun.
  • Kartı genişletmek için Tümünü göster'i tıklayın.

Abonelikten çıkınca bildirim gider mi?

Abonelikten çıkınca bildirim gidiyor mu? Abonelikten çıkınca kanal sahibine herhangi bir bildirim gönderilmiyor. Fakat kanal sahibi youtube abonelerine bakma yani youtube abonelikleri görme işlemini yaparsa abone sayısının azaldığını elbette ki görebilir. Bunun hangi izleyiciler yüzünden kaynaklandığını göremez.