Ballı elma sirkesi nasıl içilir?

İçindekiler:

  1. Ballı elma sirkesi nasıl içilir?
  2. Elma sirkesi nasıl yapılır balla?
  3. Elma sirkesi zayıflama için nasıl kullanılır?
  4. Elma sirkesi yaparken bal katılır mı?
  5. Sirke yaparken tuz konur mu?

Ballı elma sirkesi nasıl içilir?

Bir bardak ılık suyun içine 1 ya da 2 tatlı kaşığı elma sirkesi katarak ve bunu bir tatlı kaşığı bal ile tatlandırarak sabahları aç karnına içebilirsiniz.

Elma sirkesi nasıl yapılır balla?

Elma dilimlerinin üzerine içme suyunu ekleyin. Üst kısmında bir parça boşluk kalmasına dikkat edin. Her kavanoza 2 yemek kaşığı kadar kıvamlı bir bal katıp tahta kaşık yardımıyla karıştırın. Kavanozun üzerini hava alan pamuklu bir tülbentle kapatıp iple ya da lastikle sıkarak sabitleyin.

Elma sirkesi zayıflama için nasıl kullanılır?

1 bardak içme suyunun içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi katılır. Ardından karışıma 1 tatlı kaşığı da bal eklenerek tüketilebilir. Bu karışım yemeklerden önce ve özellikle de sabahları aç karnına tüketildiğinde hem zayıflama sürecini hızlandıracak hem de kötü kolesterolü düşürecektir.

Elma sirkesi yaparken bal katılır mı?

Bal, bulgur ve nohutları ilave edin. Silikon ya da plastik bir kaşıkla karıştırın. Ağız kısmını tülbentle kapatın. ... Not: Elinizde sirke anası varsa bal, bulgur ve nohut kullanmanıza gerek olmadan sirke yapabilirsiniz.

Sirke yaparken tuz konur mu?

Bir çay kaşığı şeker ve tuz ekleyip karıştırılır. ... Arada bir tahta kaşıkla karıştırmak faydalı olur. Sirke sinekleri oluşmaya başladığı zaman, elma posası süzülüp atılır. Posayı ayırdıktan sonra sirkeye bir çay kaşığı şeker ve bir çay kaşığı tuz daha eklenip karıştırılır.