Mütevelli Heyeti maaş alır mı?

İçindekiler:

  1. Mütevelli Heyeti maaş alır mı?
  2. Vakıf Mütevelli Heyeti ne zaman sonuçlanır?
  3. Vakıf Mütevelli Heyeti ne zaman toplanır?
  4. Prof Dr Nevin Şanlıer kimdir?
  5. Ankara Medipol Üniversitesi kurucusu kimdir?
  6. Özel üniversitelerin rektörleri nasıl atanıyor?

Mütevelli Heyeti maaş alır mı?

Bunun dışında ne Mütevelli Heyet üyelerinin, ne de Vakfa üye olacak şahısların vakfa üye olma sırasında ne de üyelikleri devam ettiği süre zarfında ödeyecekleri herhangi bir ücret bulunmamaktadır.

Vakıf Mütevelli Heyeti ne zaman sonuçlanır?

İki Haftada bir toplanan Mütevelli Heyeti tüm başvuruları inceler ve karara bağlayarak sonuçlandırır. Olumlu sonuçlanan başvurular hak sahibine ayni veya nakdi olarak teslim edilir ya da düzenli merkezi yardım olması durumunda ödeme döneminde ilgili ödeme yerinden yardım teslim alır.

Vakıf Mütevelli Heyeti ne zaman toplanır?

MADDE 7- Vakıf Mütevelli Heyetinin toplantı gün, yer ve saati ayında tespit edilebilir. Heyet her zaman Başkanın daveti üzerine toplanır.

Prof Dr Nevin Şanlıer kimdir?

2006 yılında Gazi Üniversitesi Aile Ekonomisi ve Beslenme Eğitim Bölümü'nde Prof. derecesini aldı. Gazi Üniversitesi ve Biruni Üniversitesi'nde Profesör olarak görev yaptı. Halen Ankara Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nde Prof. Dr. olarak görev yapmaktadır.

Ankara Medipol Üniversitesi kurucusu kimdir?

Fahrettin Koca'dır.

Özel üniversitelerin rektörleri nasıl atanıyor?

Türk yükseköğretim sistemini düzenleyen Yükseköğretim Kanununa göre devlet üniversitelerinde ve vakıf üniversitelerinde rektör, cumhurbaşkanı tarafından atanır. Vakıf üniversitelerinde ise rektör, mütevelli heyetinin teklifi üzerine cumhurbaşkanınca atanır.