Erciyes Üniversitesi Rektörü nereli?

İçindekiler:

  1. Erciyes Üniversitesi Rektörü nereli?
  2. Kayseri Üniversitesi rektörü kim oldu?
  3. Mustafa Çalış ne zaman rektör oldu?
  4. Mustafa Çalış kaç yaşında?
  5. Prof Dr Murat Borlu kimdir?
  6. Profesör Dr Aykut özdarendeli kimdir?
  7. Prof Dr Ekrem Aktaş hangi hastanede?
  8. Aykut özdarendeli ne mezunu?
  9. Doktor Aykut özdarendeli nereli?
  10. Rektör en fazla kaç dönem seçilebilir?
  11. Rektörün gorevi nedir?
  12. Ekrem Aktaş kim?
  13. Prof Dr Ekrem Aktaş kimdir?
  14. Doktor Aykut özdarendeli kimdir?

Erciyes Üniversitesi Rektörü nereli?

Prof. Dr. Mustafa Çalış 1971'de Kayseri'de doğdu. 1988 yılında Kayseri Merkez İmam Hatip Lisesi'ni bitirdi. 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1998 yılında aynı üniversitede Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı oldu.

Kayseri Üniversitesi rektörü kim oldu?

06.09.2018 Tarihli Resmi Gazetede yayınlanan 2018-160 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü'ne Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa atandı.

Mustafa Çalış ne zaman rektör oldu?

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Mustafa Çalış Atandı 06.09.2018 Tarihli Resmi Gazetede yayınlanan 2018 -160 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.

Mustafa Çalış kaç yaşında?

50 yaşında (1 Haziran 1971) Mustafa Çalış/Yaş

Prof Dr Murat Borlu kimdir?

Prof. Dr. Murat Borlu Dermatoloji, uzmanıdır.

Profesör Dr Aykut özdarendeli kimdir?

DR. AYKUT ÖZDARENDELİ KİMDİR? Asıl mesleği veteriner hekimlik olan Aykut Özdarendeli, Erciyes Üniversitesi Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERAGEM) müdürü ve tıp fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı'nda öğretim üyeliği yapmaktadır.

Prof Dr Ekrem Aktaş hangi hastanede?

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı

Aykut özdarendeli ne mezunu?

Mucit, Tıp Profesörü, Akademisyen Tıp profesörü, coronavirüs aşısıyla ünlü bilim insanı, mucit. tarihinde Ankara'da doğdu. İlk ve ortaokulu Konya'nın Çumra ilçesinde, lise öğrenimini Malatya lisesinde tamamladıktan sonra 1986 yılında Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi girdi ve 1991 yılında mezun oldu.

Doktor Aykut özdarendeli nereli?

Aykut Özdarendeli
Doğum Ankara
VatandaşlıkTürkiye
EğitimFırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi
MeslekVeteriner hekim
2 satır daha

Rektör en fazla kaç dönem seçilebilir?

Üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsü tüzel kişiliğini temsil eden rektörlerin görev süresi dört yıldır. Süresi sona erenler iki dönemden fazla rektörlük yapmamış olmak kaydıyla yeniden rektör olarak seçilip atanabilirler.

Rektörün gorevi nedir?

Rektör, üniversitenin ve bağlı birimlerinin öğretim kapasitesinin rasyonel bir şekilde kullanılmasında ve geliştirilmesinde, öğrencilere gerekli sosyal hizmetlerin sağlanmasında, gerektiği zaman güvenlik önlemlerinin alınmasında, eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve yayın faaliyetlerinin devlet kalkınma planı ilke ve ...

Ekrem Aktaş kim?

Ekrem Aktaş Kimdir ? 1971 yılında Ağrı İli Taşlıçay İlçesine bağlı Yanalyol köyünde doğdu. ... tarihinde yapılan yerel yönetim seçimlerine Adalet ve Kalkınma Partisinden adaylığını koyarak Ağrı Belediye Başkanlığına seçildi. Ekrem Aktaş evli ve 3 çocuk babasıdır.

Prof Dr Ekrem Aktaş kimdir?

Prof. Dr. Ekrem Aktaş Dermatoloji, uzmanıdır. Dolgu uygulamaları, Mezoterapi, Laser epilasyon, Işık dolgusu alanlarında hizmet veriyor ve Bölgesel Yağlanma, Atopik Dermatit, Mohs Cerrahisi, Mikroplara Bağlı Deri Hastalıkları hastalıkları konusunda çalışıyor.

Doktor Aykut özdarendeli kimdir?

Aykut Özdarendeli (d.) veteriner hekim. Erciyes Üniversitesi Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERAGEM) müdürü ve tıp fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji anabilim dalı öğretim üyesidir.