Yüzümüzdeki siyah noktaları nasıl geçirebiliriz?

İçindekiler:

  1. Yüzümüzdeki siyah noktaları nasıl geçirebiliriz?
  2. Burundaki siyah nokta izleri nasıl geçer?
  3. Çenede çıkan siyah noktalar nasıl geçer?
  4. Siyah noktalar yuzden nasıl temizlenir?

Yüzümüzdeki siyah noktaları nasıl geçirebiliriz?

Karbonat Maskesi: Bir kaşık karbonat ve az miktarda suyla hazırlayacağınız macun kıvamındaki karbonat maskesini, yüzünüzde 10 dakika tutarak yıkayın. Cildinizin daha pürüzsüz ve siyah noktalardan arınmış olduğunu fark edeceksiniz. Bu maskeyi haftada 1-2 kez uygulayabilirsiniz.

Burundaki siyah nokta izleri nasıl geçer?

Limon - karbonat: Yarım limonun suyunu 1 yemek kaşığı karbonatla karıştırın. Macun kıvamına gelen karışımı sorunlu bölgeye ovarak uygulayın. Arından cildinizi soğuk suyla durulayabilirsiniz.

Çenede çıkan siyah noktalar nasıl geçer?

Bir kaseye alınır ve sıcak sudan çıkan buharın en az 10 dakika çeneye temas etmesi sağlanır. Bu işlem gözeneklerin açılmasına yardımcı olacaktır. Kaynar suyun içerisine işlemin daha etkili olması için biraz da okaliptüs yağı eklenebilir. Bu yağ cildin enfeksiyona karşı korunmasına da yardımcı olur.

Siyah noktalar yuzden nasıl temizlenir?

Karbonat maskesi: 1 yemek kaşığı karbonatı az suyla macun kıvamına gelinceye kadar karıştırın ve sorunlu bölgeye uygulayıp 10 dakika kadar bekleyin. Ardından yüzünüzü ılık suyla yıkayın. Bu maskeyi haftada bir ya da iki kere yapabilirsiniz.