Ankara elektrik Aboneliği nerede yapılıyor?

İçindekiler:

  1. Ankara elektrik Aboneliği nerede yapılıyor?
  2. Istanbul elektrik aboneliği ne kadar?
  3. Mamak elektrik aboneliği nerede yapılıyor?
  4. Internetten elektrik aboneliği olur mu?

Ankara elektrik Aboneliği nerede yapılıyor?

Ankara Enerjisa'ya ulaşmak ve elektrik açma işleminizi başlatmak için Sıhhiye'ye gitmeniz gereklidir. İşlemin yapılacağı bina bu bölgede yer almaktadır. Ankara Metrosu ile kısa sürede Sıhhiye'ye ulaşabileceğiniz gibi ilgili sokağın adı da Hanımeli Sokak'tır.

Istanbul elektrik aboneliği ne kadar?

Güvence bedeline göre belirlenir. Güvence bedeli, mesken aboneleri için, en az 5 kW sözleşme gücü üzerinden hesaplanır; böylece ödenmesi gereken güvence bedeli en az 165 TL olur. Meskenler için ortalama güç ise 6kW (198 TL) tutarındadır.

Mamak elektrik aboneliği nerede yapılıyor?

Abidinpaşa Tıp Fakültesi Caddesi'ndeki Enerjisa Mamak İşlem Merkezi'nde elektrik abone açma-kapama işlemleri, fatura tahsilatları, internet, doğalgaz, telefon, su gibi tüm fatura işlemleri yapılabilecek. Yine merkezde ilerleyen günlerde işlemler randevu sistemiyle yapılacak.

Internetten elektrik aboneliği olur mu?

Vatandaşlar, Ticaret Bakanlığı tarafından geliştirilen proje ile artık e-Devlet üzerinden elektrik aboneliği başvurusunda bulunabilecek. tarihinden yıl sonuna kadar devam edecek olan abonelik işlemlerini e-Devlet şifrenizle çözebileceksiniz.