Mesai dışı EFT ne zaman hesaba geçer?

İçindekiler:

  1. Mesai dışı EFT ne zaman hesaba geçer?
  2. EFT havale saat kaça kadar?
  3. Gece yapılan EFT ne zaman hesaba geçer 2021?
  4. EFT nedir iş bankası?

Mesai dışı EFT ne zaman hesaba geçer?

Bankaların kendi içinde belirlediği farklı EFT saatleri vardır. Bu işlemler genellikle sabah 8 ile akşam 17.30 arasında gerçekleştirilebilir. Bankanın EFT ve havale saatleri dışında herhangi bir işlem yapıldığında para, gönderilen hesaba, takip eden günün ilk EFT saati içinde yatar.

EFT havale saat kaça kadar?

Bankaların kendi içinde belirlediği farklı EFT saatleri olmakla birlikte, bu işlemler genellikle sabah 8 ile akşam 17.30 arasında yapılabilir. Bankanızın EFT ve havale saatleri dışında işlem yapıldığında para, gönderilen hesaba, takip eden günün ilk EFT saati içinde aktarılır.

Gece yapılan EFT ne zaman hesaba geçer 2021?

Yukarıdada belirtiğimiz gibi belli saat dilimleri arasında işlem yapılan EFT para transferi işleminde hesaba para yine aynı mesai saatleri içinde geçecektir. Eğerki hafta sonu veya hafta içi saat 17.30 dan sonra yapırırsa EFT işlemi ilk mesai gününde gerçekleşecektir.

EFT nedir iş bankası?

EFT'nin açılımı Elektronik Fon Transferi olup, yurt içindeki bankalar arasında gerçekleştirilen TL para transferlerine verilen genel isimdir. Bir bankanın kendi şubeleri ve hesapları arasında gerçekleştirilen para transferlerine ise havale adı verilmektedir.