Nüfus Dairesi cumartesi günü çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Nüfus Dairesi cumartesi günü çalışıyor mu?
  2. Kaymakamlık cumartesi günü açık mı?
  3. Kisitlamada Nufus Mudurlugu acik mi?
  4. Kaymakamlık acık mı?
  5. Kaymakamlık yasaklarda çalışıyor mu?
  6. Nüfus Müdürlüğü kaçta kapanıyor 2020?

Nüfus Dairesi cumartesi günü çalışıyor mu?

Devlet daireleri oldukları için hafta sonu kapsamında Cumartesi ve Pazar günleri çalışmamaktadır; ancak seçim ya da diğer özel durumlarda hafta sonları (Cumartesi ve Pazar) ya da akşamları da çalışabiliyorlar. RESMİ TATİL GÜNLERİ AÇIK MI?

Kaymakamlık cumartesi günü açık mı?

Kaymakamlıklar hafta sonları (Cumartesi – Pazar) kapalıdır.

Kisitlamada Nufus Mudurlugu acik mi?

Hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenciler için nüfus müdürlükleri açık olacak.

Kaymakamlık acık mı?

Kaymakamlık hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günleri kapalıdır. Kaymakamlıklar, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ve 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 15 Temmuz, 29 Ekim, 30 Ağustos gibi resmi bayramlarda hizmet vermemektedir.

Kaymakamlık yasaklarda çalışıyor mu?

Türkiye geneli kaymakamlıklar 17:00'e kadar hizmet verebiliyordu. Yeni yasaklarla kaymakamlıklar çalışma saatleri 16:00'a çekildi. Kaymakamlık kurumlarında öğle arası 12.30 ve 13.30 saatleri arasında oluyor.

Nüfus Müdürlüğü kaçta kapanıyor 2020?

İşte Nüfus Müdürlüğü 2020 açılış ve kapanış saatleri ile ilgili merak edilenler. Nüfus Müdürlüğü Çalışma Saatleri Nedir? Nüfus müdürlükleri 08:30 ile 12:30 ve 13:30 ile 16:30 saatleri arasında hizmet vermektedir.