Lise de nakil nasıl yapılır 2019?

İçindekiler:

  1. Lise de nakil nasıl yapılır 2019?
  2. Liselerde nakil işlemleri ne zaman yapılır?
  3. Nakil işlemleri ne zaman sona erecek?
  4. 11 sınıf nakil işlemleri ne zaman açılacak?
  5. Okul nakil nasıl yapılır 11 sınıf?

Lise de nakil nasıl yapılır 2019?

Başvuru gidilmek istenen okul müdürlüğüne e-Okul sistemi üzerinden iletilir. Onay veya ret işlemini nakil istenin okul müdürlüğü yapar. Başvurular haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın son iş gününde ilgili okul müdürlüğünce değerlendirilir. Sonuç, aynı gün okulda ilan edilir.

Liselerde nakil işlemleri ne zaman yapılır?

Lise tercih sonuçlarının belli olmasının ardından bir okula yerleşemeyen ya da yerleştiği okulu değiştirmek isteyen öğrenciler, LGS nakil başvurusu işlemi yapıyor. 26-30 Temmuz arası, yerleştirmeye esas 1. nakil tercih dönemi olacak.

Nakil işlemleri ne zaman sona erecek?

nakil başvuruları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından devam ediyor. Lise tercih sonuçlarının belli olmasının ardından bir okula yerleşemeyen ya da yerleştiği okulu değiştirmek isteyen öğrenciler, e Okul üzerinden LGS nakil başvurusu işlemi yapacak. LGS 1. nakil tercihleri 30 Temmuz'da sona eriyor.

11 sınıf nakil işlemleri ne zaman açılacak?

Yerleştirmeye esas 2. nakil tercih başvuruları 2-6 Ağustos'ta yapılabilecek. Hiçbir okula yerleşemeyen öğrenciler için yerleştirme süreci 20 Ağustos'ta sona erecek. Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Sonuçlar 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü öğrencilerin erişimine açılacak.

Okul nakil nasıl yapılır 11 sınıf?

Lise nakil başvuruları nasıl nereden yapılır? Nakil başvuruları e devlet üzerinden yapılıyor. E devlete giriş yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı Nakil İşlemleri kısmına tıklayın. Gerekli adımları takip ederek başvuru yapabilirsiniz.