Kanal 5 kime ait?

İçindekiler:

  1. Kanal 5 kime ait?
  2. Hidayet Karaca çıktı mı?
  3. MC TV hangi uydudan yayın yapıyor?
  4. TV 5 Hangi grubun?
  5. Hidayet Karaca kaç yıl hapis yedi?
  6. Nazmi Ardıç kaç yıl ceza aldı?
  7. MC TV nereden yayın yapıyor?

Kanal 5 kime ait?

Kanal 5
Kuruluş1993
ŞirketKanal 5 TV Radyo ve Yayıncılık A.Ş. (1999-günümüz)
SahibiAbdulkadir ÜNAL (2001-günümüz)
SloganDoğrusu Burada
18 satır daha

Hidayet Karaca çıktı mı?

Hakkında açılan dava. Karaca, 14 Aralık 2014 operasyonunda gözaltına alındıktan sonra "terör örgütü yöneticiliği" suçundan tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi.

MC TV hangi uydudan yayın yapıyor?

Hotbird uydusu üzerinden yayın yapan MC TV'nin yayını www.mceu.tv web sitesinden ve Youtube kanalından da canlı olarak izlenebiliyor.

TV 5 Hangi grubun?

Milli Medya Grubu'nda Milli Gazete, TV5 var, MİLSAN Basın, Yenidevir Matbaamız, Yenidevir Gazetemiz, Yenidevir Yayınlarımız var, bu yayınlardan 18 kitap yayımladık, Maaile Dergimiz, Fikri Dergimiz var. inşaAllah bundan sonra daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz”dedi.

Hidayet Karaca kaç yıl hapis yedi?

Buna göre, kapatılan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, 76 kez uygulanmak üzere "haberleşmenin gizliliğini ihlal", 166 kez "resmi belgede sahtecilik" ve 91 kez "iftira" suçlarından 1406 yıl hapisle cezalandırıldı.

Nazmi Ardıç kaç yıl ceza aldı?

Kapatılan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca 1406 yıl, Dönemin İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç 1972 yıl 10 ay, eski polis memuru Lokman Yanık 161 yıl 8 ay hapse mahkum edildi.

MC TV nereden yayın yapıyor?

Hotbird uydusu üzerinden yayın yapan MC TV'nin yayını www.mceu.tv web sitesinden ve Youtube kanalından da canlı olarak izlenebiliyor.